Wiecie że Da Grasso była lokalną pizzerią dla jarających zielsko, której hasłem było "a po ... idziemy na pizze", w którym "..." komponowało z logo pizzerii, które wtedy było liściem konopii? Dzisiaj logo dalej ma ten sam kształt, ale zmienili na kreski. Została za to nazwa "Da Grasso", ale widać większości ludzi z niczym się to nie kojarzy.Źródło: kiedyś mieszkałem w łodzi z miesiąc i jadłem w jedynej wtedy restauracji Da Grasso i wiem jaki tam był klimat. Do dziś jestem w szoku że tak im interes wypalił
Z sieciowek to najlepszy stosunek zarcie/cena jest w Da Grasso tak btw.
bez linka to nawet fajna opowiesc
Cytat: svonston w Września 21, 2012, 18:42:58 pmbez linka to nawet fajna opowiescJakiego linka?
Aha. No niestety skoro zmienili logo to pewnie właśnie żeby się odciąć od mało biznesowych korzeni i się tym dziś chwalić nie będą - więc linka nie będzie, bo wtedy nie dokumentowałem wyglądu każdej małej pizzerii. Tak więc musisz się oprzeć o nazwę/logo i uwierzyć na słowo.
Perpetuum mobile.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Cytat: BoBaN w Września 21, 2012, 19:11:34 pmPerpetuum mobile.
Będę się śmiał jeśli PSY będzie puszczany w polskim radiu, bo na chwilę obecną ludzie w pracy dziwnie się na mnie patrzą jak sobie włączam przy klepaniu w klawiaturę. :]
Mi sie podoba ta ruda azjatka z teledysku : <
No. BYM
PEŁNOMETRAŻOWE ARCHIWUM X NA POLSACIE TERAZ
Cytat: el becetol w Września 21, 2012, 21:43:56 pmPEŁNOMETRAŻOWE ARCHIWUM X NA POLSACIE TERAZ CO BYŁO NA POCZĄTKU? OGLĄDAM OD 5 MIN.
Cytat: maly_pinki w Września 21, 2012, 22:02:35 pmCytat: el becetol w Września 21, 2012, 21:43:56 pmPEŁNOMETRAŻOWE ARCHIWUM X NA POLSACIE TERAZ CO BYŁO NA POCZĄTKU? OGLĄDAM OD 5 MIN.Hank Moody wyruchał agentkę Scully.
lol? Myslalem, ze jest starsza (co swoja droga jest dziwne bo azjatki z reguly mlodo wygladaja). W TAKIM RAZIE ATAKUJE, ALE WYDAJE MI SIE ZE NASZA MILOSC NIE MA PRZYSZLOSCI.
a scully jak to scully, kiedyś pewnie kazdy by był, nie było internetsów, i człowiek sobie musiał jakoś radzić
Cytat: Lem w Września 21, 2012, 21:51:40 pm lol? Myslalem, ze jest starsza (co swoja droga jest dziwne bo azjatki z reguly mlodo wygladaja). W TAKIM RAZIE ATAKUJE, ALE WYDAJE MI SIE ZE NASZA MILOSC NIE MA PRZYSZLOSCI. O JAK SIE WYCOFUJE
Zrozumiałem, że idzie do lasu na fajka, bo zaczęliście gadać o Archiwum X, a że jest teraz ciemno to może coś z krzaków wyskoczy.
ten numer traktuje o tym, by kobieta SPALIŁA twoje zdjęcia, co według Ciebie robi ŹLE, więc nadchodzi wers, który jest paradoksem, Prometeusz mówił NIE DAWAJ ognia ludziom