Większy cebuland to lata samolotem do Tunezji/Egiptu/Turcji.
I znów siedzę za kumpla w robocie..została 1h...jakieś pomysły jak mam zamordować czas?
Cytat: Solid Snake 1989 w Lipca 28, 2012, 13:00:25 pmI znów siedzę za kumpla w robocie..została 1h...jakieś pomysły jak mam zamordować czas?Konsola przenosna albo jakas ksiazka. Ale jak nie zabrales z domu, to jestes w dupie. Ewentualnie jakis film w internetach. Na kinomaniak.tv mozesz ogladac full filmow/seriali.
Znajdz jakis serial z napisami. A tak to konsola przenosna jest niezastapiona. Ale na forumku twierdza, ze zakup konsoli przenosnej jest bez sensu.
No przecież wszyscy wiedzą, że moim chłopakiem. Całą noc wczoraj na loopie <3
Świetnie się papież komponuje z pierwszym planem.
Cytat: tarniak w Lipca 28, 2012, 17:26:14 pmszkoda ze nikt po netach nie szuka twoich kwiatkow korpowhore, youth crew straight edge
Alleluja, pogoda dla ludzi!
U mnie w cieciowni mieszkaniu taki zaduch ze siedze w samych majtkach bokserkach i czuje jak mi pot po jajach splywa.
No w Wawce pewno zara bedzie padac, wiec faktycznie dla ludzi. Jelopow.
Mieszkanie, siedze w samych majtach, zero potu, bo chodzi wiatrak. Cieniasy.
Cytat: svonston w Lipca 29, 2012, 12:14:48 pmNo w Wawce pewno zara bedzie padac, wiec faktycznie dla ludzi. Jelopow. i nie pada
Cytat: svonston w Lipca 29, 2012, 13:08:19 pmMieszkanie, siedze w samych majtach, zero potu, bo chodzi wiatrak. Cieniasy.bo to wszystko zależy od rozmiaru kutasa, wiadomo ze mały sie nie poci.