A skąd w ogóle takie postanowienie ? Masz z tym problem czy jak ?
Cytat: Soul hunter 16 w Października 24, 2012, 20:16:10 pmA skąd w ogóle takie postanowienie ? Masz z tym problem czy jak ?Duperka-przyjaciolka mu powiedziala, ze sie stacza.
A ja zara otwieram flaszeczkie
Ja tak z rok chciałbym pomieszkać w akademcu, ale nie było mi dane od początku ciągle "na swoim" z kimś wynajmuję. Zasmakował bym sobie życia w akademiku, ale rok mi styka więcej bym tam nie chciał mieszkać
Jak już człowiek pije sam wódę przed TV, to już chyba jest coś nie tak
Cytat: Moldar w Października 24, 2012, 20:23:50 pmJak już człowiek pije sam wódę przed TV, to już chyba jest coś nie tak NIGDY!
Słuchajcie Panowie, redakcja GameOnly cierpi na pewien ciężki przypadek nierozumienia niektórych kwestii.
Chodziło ofc o mnie
4xZubr 568 ml w puszce za 8,99 zl w Biedronce.
Picie wódy tak, ale wielu facetów lubi przecież wypić sobie piwko do meczu
Cytat: Soul hunter 16 w Października 24, 2012, 23:04:43 pmPicie wódy tak, ale wielu facetów lubi przecież wypić sobie piwko do meczuZa to dupencje mają wyglądać jak z działu 'kobiety'.
"Daszek" nad sprzętem, to największy przegryw męskiej sylwetki.
Cytat: Kert w Października 25, 2012, 07:24:18 am"Daszek" nad sprzętem, to największy przegryw męskiej sylwetki.chyba wygryw. atrybut prawdziwego pana domu i symbol zamożności w jednym.
Watrobka z cebulka na sniadanie. Czy to przesada?
Ta, zeby to bylo takie latwe w moim przypadku, to elegancko, a ja nie moge przytyc 5 kg, choc bardzo bym chcial.