O matko boska już 10 Kurczę naszła mnie ochota na jakąś przygodówke point-and-click Co polecacie ?
Nie bierze się karty bankomatowej na miastowe, imprezowe wyjście, nawet na jedno piwo z perspektywą na większe picie
Cytat: Kert w Grudnia 09, 2012, 11:39:18 amNie bierze się karty bankomatowej na miastowe, imprezowe wyjście, nawet na jedno piwo z perspektywą na większe picie Ale czemu? Nigdy z domu nie wychodzę bez karty.
Jak wydam za dużo to najwyżej następnego dnia nic nie zjem.
W ogole nie pierd** bo dobrze wiemy, ze nie wychodzisz z domu nołlajfie.
Nie rozumiem rozkminy. Kac moralny, bo przejebało się hajs na chlanie? Myślałem, że kac moralny to koncepcja, która występuje jak zrobisz coś głupiego PO alko, a nie " POWODU ŻE WYPIŁEŚ". Zresztą nie wiem, nie miewam.
Cytat: Lem w Grudnia 09, 2012, 12:54:18 pmW ogole nie pierd** bo dobrze wiemy, ze nie wychodzisz z domu nołlajfie.Jak tam nocny maraton przy kompie i VGA?
Cytat: Kert w Grudnia 09, 2012, 13:15:41 pmCytat: Lem w Grudnia 09, 2012, 12:54:18 pmW ogole nie pierd** bo dobrze wiemy, ze nie wychodzisz z domu nołlajfie.Jak tam nocny maraton przy kompie i VGA? Calkiem dobrze, bylo TLoU, wiecej mi do szczescia nie potrzeba
No wiadomka, nerdy az wyskakiwaly z boxow na jej widok.
Cytat: Lem w Grudnia 09, 2012, 13:52:27 pmNo wiadomka, nerdy az wyskakiwaly z boxow na jej widok.http://gyazo.com/e1c4922ff03c6ebda87da56b68a2fbe8.png?1355064565
Siemka. Jednak byliśmy wczoraj w Cocomo. Dzisiaj zdycham, bo jeszcze byliśmy w Moskwie (Toruniaki wiedzo), gdzie ubrane dupy wyglądały lepiej niż rozebrane w Cocomo.
Zbajerowalem jakas duperke, ale oczywiscie naje**ny i zapomnialem numeru wziąć.
Cytat: Ryo w Grudnia 09, 2012, 16:13:38 pmSiemka. Jednak byliśmy wczoraj w Cocomo. Dzisiaj zdycham, bo jeszcze byliśmy w Moskwie (Toruniaki wiedzo), gdzie ubrane dupy wyglądały lepiej niż rozebrane w Cocomo.Ja wczoraj wyszedlem na jedno piwo i wrocilem jakos kolo 5. Zly dzien wczoraj byl, zla noc, a dzisiaj to w ogole chujnia. Zbajerowalem jakas duperke, ale oczywiscie naje**ny i zapomnialem numeru wziąć. Pozdro!
Zbajerowalem jakas duperke, ale oczywiscie naje**ny i zapomnialem numeru wziąć. Pozdro!
Ja tez zaraz wyruszam po ostra baranine na grubym.
Cytat: svonston w Grudnia 09, 2012, 16:49:14 pmJa tez zaraz wyruszam po ostra baranine na grubym. No czyli dzień jak co dzień