Cytat: Soul hunter 16 w Grudnia 16, 2012, 22:47:59 pmfota i proponuje inny temat Nie zgodzila sie na umieszczenie foty na forumku. :- (
fota i proponuje inny temat
Ona sluzy mi za darmowa taksowe, czyli miedzy misjami biega koniem, bo jeszcze nie ogarnia szczelania.
Chyba so, tylko lepsze. Kurwełe, chciałem posłuchać piosenki na YouTube, a tu mi Tusk wyskakuje w spocie.
Cytat: LesiuGR w Grudnia 16, 2012, 23:13:20 pmChyba so, tylko lepsze. Kurwełe, chciałem posłuchać piosenki na YouTube, a tu mi Tusk wyskakuje w spocie. Ni eużywasz adblocka?
No wstalem i czekam na telefoniczną rozmowę po angielsku w celach rekrutacyjnych. Trzymejta kciuki!
Cytat: windomearl w Grudnia 17, 2012, 11:00:39 amNo wstalem i czekam na telefoniczną rozmowę po angielsku w celach rekrutacyjnych. Trzymejta kciuki!skonczysz na zmywaku
Ja mogę zadzwonić za nich
Cytat: CancerPL w Grudnia 17, 2012, 11:05:24 amCytat: windomearl w Grudnia 17, 2012, 11:00:39 amNo wstalem i czekam na telefoniczną rozmowę po angielsku w celach rekrutacyjnych. Trzymejta kciuki!skonczysz na zmywaku>informatyk>programista, bazy danych>angielski>zmywakChyba coś Ci się pojebało.
Nie za dużo? :\