No i teraz odwracanie kota ogonem - najpierw teoria "
PiS uważa kobiety za coś gorszego" -obalona, no to przechodzimy do "
no ok, może w PiSie są kobiety, ale mniej znaczą niż gdzie indziej" - obalona, a kiedy wiadomo że to w PiSie kobiety jednak znaczą najwięcej na tle innych partii to wracamy do nieśmiertelego obozu spod hasła "
no eee no co z tego że może byc tam więcej kobiet, jeżeli i tak nie zmienia to faktu że to PiS" która jak zwykle pewnie rozwinie się w cykliczne argumenty pokolenia forum onetu czyli "
ciemnogród, rydzyk, borubar, maybach, irasiad, hahah, lololol itp. itd".
A mi się już w tym gimnazjalnym błocie babrać nie chce. Swoją pierwszą tezę obroniłem i na tym dyskusje o kobietach można zakończyć.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Paweł Piskorski, jeden z ówczesnych bonzów PO, dziś zmienił front i nagle jak za dotknięciem czarodziejskiej różdzki zaczęły wypływać jego dawne przewinienia, na które organa ścigania nie zwracały uwagi kiedy był stronnikiem Donalda (nie licząc czasów rządów PiS, kiedy to afery wyszły na jaw). A tu proszę - trochę publicznej krytyki PO i
od razu do mieszkania wpada mu CBA (oczywiście odpolitycznione i nie działające na polecenie partyjne, hehe) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Piskorski-to-polityczna-prowokacja-rzadu,wid,11858730,wiadomosc_video.htmlSam założyciel PO - Piskorski - uważa że to odkopywanie po kilku latach starej sprawy akurat po tym jak poparł Olechowskiego jest politycznym atakiem Tuska. Przy okazji tłumaczy się - mówi że wszystko zdobył legalnie, a swój majątek zdobył dzięki temu że "138 razy pod rząd wygrał w ruletkę"
(tak wynika z obliczeń, które zakładały że właśnie tyle razy trzeba było wygrać pod rząd w ruletkę przy ówczesnych limitach, aby zdobyć taką kwotę)
http://wiadomosci.wp.pl/kat,4892,title,Piskorski-wygralem-pol-miliona-zlotych-w-jeden-wieczor,wid,11866406,wiadomosc.htmlSam Piskorski odcina się od 138 razy, ale teorie że wygrał pół miliona w ruletkę dalej utrzymuje.
Dobry kot.
Mi ta sytuacja dostarcza dużo beki. Niech PO z SD wytną się nawzajem. Siebie są warci.