Jakiego punktu widzenia - jako oczytany i światły mężczyzna powinieneś wiedzieć, że niektóre takie siksy to po prostu idiotki
. Pamiętaj - to ty zawsze masz rację, trzeba mieć jakąś osobowość
.
No tak, ale dla tych ludzi płci żeńskiej to ja jestem idiotą, czytam jakieś książki, nie słucham xyz, nie mam BMW, nie chodzę na dyskoteki i nie mówię "przyszłem" (dramat). To ja jestem bez osobowości, gdyż tracę młodość na siedzenie w domu i robienie czegoś kretyńskiego (w tym wypadku granie w gry, udzielanie się na forach, recenzowanie gier, czytanie książek, oglądanie filmów innych niż "Hiphopowa myjnia", słuchanie muzyki z legalnego źródła, która nie jest "ziomalska"). Nie chodzę zaś co sobotę na dyskotekę, nie upijam się jednym piwem, nie palę dla szpanu (mowa o takich "idiotkach", inni ludzie palą z różnych powodów), nie noszę za krótkich sukienek i nie maluję się, by wyglądać 10 lat starzej. Dla nich to ja jestem idiotą, dla mnie idiotą jest ktoś tam, dla Ciebie jeszcze ktoś inny, dla kibiców Legii idiotami są fani Polonii. Wszystko zależy od perspektywy.
Wkurzaja mnie ludzie, zmieniajacy opisy na gg z czestotliwoscia jeden/10 sekund.
Wyłącz powiadomienie i po sprawie.