Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 717953 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #400 dnia: Lipca 18, 2006, 18:11:16 pm »
Właśnie... o co chodzi z tym kolesiem? Niech ktoś mi wyjaśni co on takiego zrobił, (dla niewiedzących, nie wchodzę na gry.wp.pl).

Może też się na niego powkurzam?

Mnie z ludzi siedzących w branży wkurza Mikes. Niby taki tam znafca, a z niego jasna du**. :lol:.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #401 dnia: Lipca 18, 2006, 18:15:49 pm »
Cytat: "Mikes"

ON mnie wkurza :twisted:  :evil:

(dla niewiedzących, oto snake z wp.pl)

Ten post to raczej do "Co Was ostatnio rozśmieszyło?". Przeciez nie ma co sie wkurzac na gościa ale pośmiac sie mozna

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
« Odpowiedź #402 dnia: Lipca 18, 2006, 18:33:11 pm »
Mikes,lupinator ale i tak możecie wyjaśnić o co biega, bo ja podobnie jak setezer nie za bałdzo wiem z czego się smiać/na co wkurzać? :roll:
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

Mikes

• Łajka
  • Reputacja: 0
  • Ej.
« Odpowiedź #403 dnia: Lipca 23, 2006, 13:44:53 pm »
Wkurza mnie memory, a sorry, konsolko który ma w nawyku podkradanie psotów dawanie ich na innych forach i nie pisanie źródła _-_

:|

Leonardo

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #404 dnia: Lipca 25, 2006, 08:17:20 am »
Ostatnio wkurzył mnie koleś z allegro kupiłem od niego pada do ps2   dzwonie do niego żeby go poinformowac  a on mi mówi ze sprzedał kolesiowi za wieksza kase i niechciało mu sie licytacji zakończyc . I jak tu sie nie wku*rwić

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #405 dnia: Lipca 25, 2006, 15:59:35 pm »
Wkurzył mnie sąsiad ktory o 3 w nocy postanowił ubić swoje świenie(!) które darły się tak nieziemsko że do 4 nar ranem nie było spania. co za kretyn :evil:  :evil:

El_Toro

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #406 dnia: Lipca 25, 2006, 16:30:09 pm »
Mnie tego typu tematy wkurzają.

sambady

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #407 dnia: Lipca 25, 2006, 16:32:05 pm »
Cytat: "El_Toro"
Mnie tego typu tematy wkurzają.

A mnie denerwują takie posty :).

Erm, że tak powiem... Nikt nie zmusza Cię do tego, byś tutaj zaglądał.

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #408 dnia: Lipca 25, 2006, 17:26:47 pm »

Ten pan zdenerwował całe Biało-Czarne społeczeństwo.

klausa

• Towarzysz
  • Panczandragon FTW!
« Odpowiedź #409 dnia: Lipca 25, 2006, 17:29:00 pm »
Cytat: "_Music"
Mnie wkurza nasza nowa władza. Minister edukacji w postaci szykownego, pięknego Romana

Może Romano Italiano wprowadzi obowiązkowe mundurki, jak za dawnych lat? Można wtedy powiedzieć, że mamy "prawie" drugą Japonię :]

A mnie wkurzają głupie mamuty, co to grać w piłkę nie umieją, a tyko kopać ją gdzie się da jak najmocniej i odpychać, kosić

A myślałem że piszesz o naszej reprezentacji narodowej... taki opis pasuje jak ulał.

Wkurzają niektórzy ludzie, którzy nie myślą wsiadając do autobusów. Jak taka baba wysiada po 10 min. od wyjazdu na trasie 2 godzinnej, to dlaczego pcha się na sam koniec, by potem cały autobus musiał wysiadać, tłum reorganizować się i tracić 5 min. postoju bo ta chce wysiąść. Może się wydawac błahostką, ale jeśli trafią się 4 takie osoby na pełny autobus, to podróż automatycznie wydłuża się o 20 min. jazdy.

Edit:
Oraz ludzie którzy wygrywają aukcję i nawet nie raczą potwierdzić tego, mimo usilnych upomnień z mojej strony. Zapewne zrobi to pod wieczór i będzie jeszcze miał pretensje, że nie wysłałem mu gierki rano, jak obiecałem. Ehh....

A mnie wk***ia to że mamy tutaj jasnowidzów.

Miazga: bądź tak miły i nie zmuszaj mnie więcej do edytowania przekleństw.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #410 dnia: Lipca 25, 2006, 20:12:49 pm »
Mnie ostro wkurzył Logitech i obsługa Komputronika.

Postanowiłem zamówić sobie pada bezprzewodowego, tak dla wygody i żeby w końcu zobaczyć "jak to fajno"  :? . Najtaniej wychodzi w Komputroniku - z przesyłką kurierską tylko 128 zeta. Pad niby wypas: druga generacja, mniejszy, lżejszy, lepsza ergonomia, itp. Chciałem zapłacić przelewem - błąd systemu sklepu - nawiąż kontakt z konsultantem. Za dwa dni mail - konsultant wyjechał na wakacje - nawiąż kontakt z innym: tym i tym. Kolejnego dnia w końcu sie dodzwoniłem - wszystko ok, przelew dokonany, zaraz będziemy wysyłać. Kolejnego dnia mail - zamówienie w końcu zostało potwierdzone i wysłane do realizacji - skompletowania w magazynie. Po dwóch dniach jakoś udało im się to skompletowac (musi mają taki duuużyy magazyn... no bo przecież pad miał być na składzie :| ). W końcu odbieram paczkę - wszystko wydaje sie być ok, blister - trzeba ciąć, więc rozpakowuję. Instrukacja w 10 językach...hmm... oo - na samym końcu znalazł się odcinek na coś po polsku - w sumie też niepotrzebnie, bo niczego sie tam nie dowiedziałem... :? . Wkładam odbiornik od pada do konsolki... Momencik, coś nie do końca wchodzi, dalej nie wepchne, bo w PSTwo port na pada jest w takiej jakby "wnęce" (w przeciwieństwie do PS2 - jakby to mnie brzmiało... :P ). Myślę - może tak ma być - podłaczyć tylko i się cieszyć. . . . Taaaaa... Cieeeeszyyyć... Pad jakoś "nie szedł na współpracę". Jakość wykonania dobra, materiał spoko, super analogi (grzybki są jak dla mnie lepsze niż w DS2), ergonomia trochę ssie, ale idzie sie przyzwyczaić, no ale wciaż nie działa mi to ustrojstwo!! A sprzęt wydaję się być ok!! Zaglądamy do gwarancji - odesłac mozna, ale tylko w NIENARUSZONYM OPAKOWANIU... Jak ma być nienaruszone, kiedy to był blister?!? :x  Zaglądam na stronę producenta: pad kompatybilny z konsolami PS, PSOne, PS2... Co?? Więc to niby nie obejmuje PSTwo?? A nie można było jakoś chociażby nadmieć o tym??!!?? Ani na stronie producenta, ani na stronie sklepu w opisie przedmiotu nie ma nawet wzmianki!! A gwarancja rozruchową mogę się teraz co najwyżej podetrzeć... Ehhh...

W konsekwencji: chce ktoś może kupić bezprzewodowego pada do PS2 - druga generacja, ergonomiczny, full wypas, itd.?? Bo idzie na Allegro... :lol:  ...   :o    ...   :)   ...     :| ...    :(   ...  Chilp...
GT: Trusio

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #411 dnia: Lipca 25, 2006, 21:40:34 pm »
Cytat: "Ibra"

Daj spokój Ibra. To jest tylko transfer, ja rozumiem gdybyś przejmował się, że przechodzi Del Piero (tak jak Raul miałby przejść [a obaj ch... grają ostatnio]), ale, że on? :roll:  Przesadzasz.

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #412 dnia: Lipca 25, 2006, 22:10:50 pm »
Cytat: "Tarniak"

Daj spokój Ibra. To jest tylko transfer, ja rozumiem gdybyś przejmował się, że przechodzi Del Piero (tak jak Raul miałby przejść [a obaj ch... grają ostatnio]), ale, że on? :roll:  Przesadzasz.

Tarniak ma racje Ibra, Cannavaro to tylko piłkarz a piłkarze czasem robią transfery :wink: . Niektóre transfery moga nam sie nie podopać ale trzeba je uszanować. A Raul i Del Piero to są ikony i im "nie wolno" rozstać sie ze swoim klubem.
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #413 dnia: Lipca 26, 2006, 12:50:56 pm »
Nie chodzi o to, już Wam wszystko pokolei opowiem jak to było.

Cannavaro uwielbiam od kiedy zobaczyłem jak grał czy to byl inter czy parma czy Italia. Jednak wtedy mnie nie okłamywał i zdawałem sobie sprawe, że gra w innym klubie. Teraz będąc zawodnikiem mojego Juve zagrał na moim zaufaniu i ogromnej sympati do niego, co kosztowało mnie kilka łez i za co stracił u mnie wszystko.
Neapolitański kłamca od jakiegoś czasu mówił, że piłka hiszpańska go w ogóle nie interesuje, że każdy piłkarz, którego zna marzy o grze w Realu Madryt, a on jest jedyny, którego nie ciągnie do Realu. A teraz co? Opowiada, że gra w Realu była jego niespełnionym marzeniem, że to najlepszy klub, że piłka hiszpańska jest bardzo interesująca i te sprawy.
Cannavaro zbiera bluzgi za to, że jest kłamcą. Obiecał, że zostanie, kibice mu zaufali, a on nas oszukal. Zambrotty nikt nie obraża, bo on nas nie okłamał.
Klub ma ogromne problemy, piłkarz który jest twoim idolem, bohaterem klubu, kraju, ktory ma życiową forme, ktorego Twój klub wyciągnął z największego dołka w karierze obiecuje, że zostanie i pomoże wydobyć się klubowi z tarapatów. Kilka tygodni później olewa wszystko i wszystkich i odchodzi...
Juve robiło wszystko, żeby go zatrzymać. Deschamps powiedział, że jeżeli miał by wybrać jednego piłkarza, którego chiał by w drużynie był by to Cannavaro. Był bardzo zdziwiony kiedy odszedł...
Kolejnym dowodem będzie fakt, że 1 lipca na pochodzie w Turynie jedynymi nazwiskami jakie skandowali kibice były nazwiska Pessotto ( z racji wypadku jaki miał) Del Piero i cannavaro (bo obiecali, że zostana w klubie). To były jedyne nazwiska. Kibice wykrzykiwali jego nazwisko, bo złożył deklarację, obiecał nawet przedłużenie kontraktu,a potem...
Cannavaro nie złożył by deklaracji pozostania w Juve w Serie B, to nikt jego nazwiska na pochodzie 1 lipca by nie skandował.
Napewno inaczej by to wyglądało gdyby nas nie okłamal, wykorzystał nasze zaufanie, teraz nie ma zlituj sie.
Kłamstwo w takich momentach jak degradacja Juve to cos najokropniejszego...
Tak więc fabio, O con Noi, o contro di Noi...

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #414 dnia: Lipca 26, 2006, 13:39:48 pm »
Boze.... zebym ja mial tylko takie problemy w zyciu jak odejscie mojego idola do innego klubu. A tak w ogole mnie bardzo cieszy, ze do Barcy zawita Thuram :D Barca! Jednak chcialbym zeby wszystkie kluby zostaly ukarane jak Juve. Troche to niesprawiedliwe.

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #415 dnia: Lipca 26, 2006, 13:49:43 pm »
Cytat: "Trusio"
Zaglądamy do gwarancji - odesłac mozna, ale tylko w NIENARUSZONYM OPAKOWANIU... Jak ma być nienaruszone, kiedy to był blister?!? Mad Zaglądam na stronę producenta: pad kompatybilny z konsolami PS, PSOne, PS2... Co?? Więc to niby nie obejmuje PSTwo?? A nie można było jakoś chociażby nadmieć o tym??!!?? Ani na stronie producenta, ani na stronie sklepu w opisie przedmiotu nie ma nawet wzmianki!! A gwarancja rozruchową mogę się teraz co najwyżej podetrzeć... Ehhh...

zauważ, że obecne prawo konsumenta stanowi:    TO  czyli, w skrócie, masz prawo BEZ PODANIA PRZYCZYNY, zwrócić towar sprzedawcy, jeśli kupowałeś POZA LOKALEM sprzedawcy (tu - via net). A jesli sprzedawca nie poinformował Cię o przysługującym Tobie, takim prawie, to możesz go troszkę postraszyć rzecznikiem praw :) bo to jest wykroczenie (nie podanie tego prawa) upewnij się jednak wczesniej na stronie tego sklepu, czy w jego regulaminie jest jakaś adnotacja o tych 10 dniach zwrotu. Mimo wszystko polecam lekturę z powyższego linka ;) si'yaa

Devilek

• Łajka
« Odpowiedź #416 dnia: Lipca 26, 2006, 14:01:08 pm »
Cytat: "LesiuGR"
Boze.... zebym ja mial tylko takie problemy w zyciu jak odejscie mojego idola do innego klubu. A tak w ogole mnie bardzo cieszy, ze do Barcy zawita Thuram :D Barca! Jednak chcialbym zeby wszystkie kluby zostaly ukarane jak Juve. Troche to niesprawiedliwe.

No to jest niesprawiedliwe ale to że Barcelona i Real poprostu po chamsku skorzystały z nieszczęścia Juve to jest jeszcze bardziej niesprawiedliwe :evil: .

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #417 dnia: Lipca 26, 2006, 14:58:57 pm »
Cytat: "DEVIL"

No to jest niesprawiedliwe ale to że Barcelona i Real poprostu po chamsku skorzystały z nieszczęścia Juve to jest jeszcze bardziej niesprawiedliwe :evil: .

A co, niby ciagneli thurama, cannavaro i emersona do tych klubow?  :twisted:

Sami odeszli, mogli grac w 2ligowym Juve   :wink:

Devilek

• Łajka
« Odpowiedź #418 dnia: Lipca 26, 2006, 15:05:30 pm »
Cytat: "DEVIL"

A co, niby ciagneli thurama, cannavaro i emersona do tych klubow?  :twisted:

Sami odeszli, mogli grac w 2ligowym Juve   :wink:

W sumie to tak ale niezmienia to faktu, że oba kluby wykorzystały sytuacje.

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #419 dnia: Lipca 26, 2006, 15:10:01 pm »
Dokładnie. Barcelona i Real zachowały się jak sępy. Skorzystały z nieszczęścia klubu i powykradali piłkarzy. Juventus robił co mógł aby ich zatrzymać, ale te 2 wcześniej wymienione klubu znowu robiły wszystko aby ich odebrać. Thuram daję wiele, że zostałby w Juve gdyby Bar$a nie dała mu kontraktu na 6 mln :?.
Popatrzcie na Arsenal, Chelsea - od razu mówili, że nie będą korzystać z nieszczęścia klubu :?.
No, ale cóż...Hiszpańskiej reprezentacji wiele brakuje do Włoskiej, więc chociaż chcą mieć kluby mocniejsze od włoskich...

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #420 dnia: Lipca 26, 2006, 15:17:34 pm »
Dokładnie. Barcelona i Real zachowały się jak sępy. Skorzystały z nieszczęścia klubu i powykradali piłkarzy

tragedia.......

prawa rynku; wykradły? dlaczego ci piłkarze są takimi dupasami że dali się porwać "sępom" ? ehhhh ja tu nic wkurzającego nie widzę, kolesie poszli tam gdzie im lepiej płacą , normalna (chyba) ludzka chciwość/pazerność

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #421 dnia: Lipca 26, 2006, 15:32:39 pm »
Barcelona i Real zachowały się jak sępy. Skorzystały z nieszczęścia klubu i powykradali piłkarzy.

Przykro mi Ibra, ale w dzisiejszych czasach dla wielu ludzi kasa stoi na pierwszym miejscu i Twoja 11 marzeń z Turynu to po prostu sprzedajne dzi*ki. EOT

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #422 dnia: Lipca 26, 2006, 15:42:44 pm »
Wiem.
Ale teraz już się cieszę, bo w moim klubie będą grali tylko ci, którzy grają tu z miłości do klubu, a nie ci, którzy Juventus traktują jako szansa na zarobienie kasy by kupić sobie nowe Ferrari.
Ci co odeszli, to po prostu
Cytat: "Tarniak"
sprzedajne dzi*ki
.

Cytat: "_invictus"
kolesie poszli tam gdzie im lepiej płacą , normalna (chyba) ludzka chciwość/pazerność

No niestety teraz tak, ale na szczeście znajdą się jeszcze ludzie typu Del Piero.

Przełknąłem już odejście tych zer z Turynu i teraz nie wiecie nawet jak bardzo cieszę się tym Nowym Juve. Didier na ławce, na boisku sami piłkarze z rocznika 86, 84, którzy w głebi sercu są tez kibicami tego klubu, np. Masiello czy też Marchionni.

Dobra sorry, to był juz mój ostatni post na ten temat.

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
« Odpowiedź #423 dnia: Lipca 26, 2006, 16:13:12 pm »
Del Piero to jest evenament, To jak Totti dla Romy, jak Raul dla Realu, jak Ronaldinho dla barcy, jak Henry(my love :)) dla Aresenalu.
Ikony klóbów nie powinny się nigdy sprzedawać. Oni nie są w klubie dla kasy, tylko dla miłości do klubu. Tacy piłkarze to skarb, nieskończona wierność i maxymalna miłość. Każdy w sowim kochanym klubi pragnie mieć tak jednego. kochnego, IDOLA, który nawet jakby spadł do 6 ligi i zarabiał 1000Euro na miesiąc zostanie.
Takim ludziom chwała i spokój wieczny na wieki. Każdy klibic marzy o takich piłkarzach w swojej ukochanej jedenastce.

EOT :)

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #424 dnia: Lipca 26, 2006, 17:52:12 pm »
Dokładnie. Barcelona i Real zachowały się jak sępy. Skorzystały z nieszczęścia klubu i powykradali piłkarzy. Juventus robił co mógł aby ich zatrzymać, ale te 2 wcześniej wymienione klubu znowu robiły wszystko aby ich odebrać.

Sorry, ale nie moge. Wiadomo, kazdy chce miec najlepszy sklad. A z tego wzgledu ze Cannavaro i Thuram to naprawde klasowi pilkarze staraja sie o nich najlepsze kluby. Po drugie to wcale ich nie powykradali... przeciez Thuram jak i Cannavaro mogl zostac i pomagac kochanemu Juve  :roll:

EOT

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #425 dnia: Lipca 26, 2006, 19:32:10 pm »
Cytat: "_invictus"
Cytat: "Trusio"
Zaglądamy do gwarancji - odesłac mozna, ale tylko w NIENARUSZONYM OPAKOWANIU... Jak ma być nienaruszone, kiedy to był blister?!? Mad Zaglądam na stronę producenta: pad kompatybilny z konsolami PS, PSOne, PS2... Co?? Więc to niby nie obejmuje PSTwo?? A nie można było jakoś chociażby nadmieć o tym??!!?? Ani na stronie producenta, ani na stronie sklepu w opisie przedmiotu nie ma nawet wzmianki!! A gwarancja rozruchową mogę się teraz co najwyżej podetrzeć... Ehhh...

zauważ, że obecne prawo konsumenta stanowi:    TO  czyli, w skrócie, masz prawo BEZ PODANIA PRZYCZYNY, zwrócić towar sprzedawcy, jeśli kupowałeś POZA LOKALEM sprzedawcy (tu - via net). A jesli sprzedawca nie poinformował Cię o przysługującym Tobie, takim prawie, to możesz go troszkę postraszyć rzecznikiem praw :) bo to jest wykroczenie (nie podanie tego prawa) upewnij się jednak wczesniej na stronie tego sklepu, czy w jego regulaminie jest jakaś adnotacja o tych 10 dniach zwrotu. Mimo wszystko polecam lekturę z powyższego linka ;) si'yaa

Wiem, że moge zwrócić towar bez podania przyczyny, piszą o tym zawsze w regulaminie we wszystkich większych i lepszych sklepach (w tym też napisali), ale tylko jeśli towar jest w stanie nienaruszonym. A mój już nie jest :wink: . I na pewno nie bedę nikogo niczym straszył (nawet głupiego komputronika głupim rzecznikiem  :P ) za głupie 100 zeta :wink: . Nie dajmy sie zwariować - nie jesteśmy w Ameryce (na szczęście :D ) :o . Trzeba trzymać fason :P .
GT: Trusio

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #426 dnia: Lipca 26, 2006, 20:34:28 pm »
http://gry.onet.pl/wia_item.html?DB=120&ITEM=1361876  

To mnie wkurza, a jednoczesnie smieszy  :lol:

darekxx

• Towarzysz
« Odpowiedź #427 dnia: Lipca 26, 2006, 21:29:25 pm »
niestety to jest prawda Roni myślał że jest tak dobry jak w PES/FIFA i się niczego nie bał ale prawda jest inna jest słaby tak jak przeciętny trampkarz w TS dupa  :D  :D  :D

I ta prawda mnie wkurza  :D  :D  :D
profil na xbox live gold: darekPOLSKA

"Bergkamp trafił bramką w słupek" - Dariusz Szpakowski (TVP)

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #428 dnia: Lipca 27, 2006, 02:01:15 am »
To, ze za pieniadze, ktore wydane byly na kompa wystarczylo by mi na x360 i musialbym troszke dolozyc do ps3 ok. 300 zl ;o. A kupilem tylko dla jednej gry Counter-Strike. Do tego brat wpadl na pomysl, zeby sprzedac karte graf i kupic nowsza :X
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #429 dnia: Lipca 27, 2006, 02:35:02 am »
Wkurza to, że metro czasem jeździ jak chce przez co dziś spóźniłem się do pracy.
Pozatym, staram sie nie narzekać i nie wkurzać, bo to nie pomaga.

Ale jeszcze jedno mnie wkurzyło- że nie dawałem sobie rady na guitar hero. Świetna gierka, ale albo ciężko jest się nauczyć grać na tej machinie, albo ja jestem beztalenciem jeśli chodzi o gitary.

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
« Odpowiedź #430 dnia: Lipca 27, 2006, 02:37:56 am »
Mnie wkurzają takie małe "chrząszczyki", które lezą/lecą do światła... są małe, szybkie, twarde, wredne i gryzą w dupsko w nocy. Dziady przeciskają się przez małe szczeliny, nawet "moskitierrrra" na oknie to dla nich pestka...(musze uszczelnic, bo jest prowizorka). Ogolnie wszelkie insektoidy nocne, ktore przeszkadzają w nocnych jazdach przed TV/PC... (zamykanie okna nie ma racji bytu, przy tych temperaturach można wypocić ducha przy zamknietym oknie, a na klimę nie ma kasy....)  :?

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #431 dnia: Lipca 30, 2006, 17:19:56 pm »
Wkurza mnie że po zaczęciu Okami i pochwyceniu jego klimatu nie mam ochooty wracać już do genialnego SotC :evil: Z chęcią dokończyuł bym SotC ale jakos nie mogę się przemóc. hmmm...  :?

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #432 dnia: Lipca 30, 2006, 17:28:19 pm »
Wkurza mnie że to już 1/2 wakacji
Wkurza mnie że Dead Rising i Saints Row będą we wrześniu
Wkurza mnie cena PS3
Wkurza mnie ilość owadów (wszystkie komary i osy od jutra zapalniczką :twisted: )
Wkurza mnie pogoda (ale już mniej)
Wkurza mnie ze jak mowie "prawie" to od razu słyszę "prawie robi wielką różnice"
Wkurza mnie marudzenie na NfS: Carbon (zapke w PE przeczytałem i mi się podoba ;) )

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #433 dnia: Lipca 30, 2006, 17:33:59 pm »
Wkurzyło mnie to że zostawiłem ps2 włączone na 24/h :/ mam nadzieje ze nie bedzie mialo uszczerbku na zdrowiu.

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #434 dnia: Lipca 30, 2006, 17:35:55 pm »
Cytat: "Mikes"
Wkurza mnie że po zaczęciu Okami i pochwyceniu jego klimatu nie mam ochooty wracać już do genialnego SotC :evil: Z chęcią dokończyuł bym SotC ale jakos nie mogę się przemóc. hmmm...  :?

Ja juz przestalem grac. Mowie pogram, ale jak mysle ze znowu mam jezdzic na tym niesterownym koniu po tej mapie i ich szukac to mi sie odechciewa  :roll:  Wkurza mnie, ze Ojciec Chrzestny nawet na Allegro jest taki drogi.... z checia bym pogral

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #435 dnia: Lipca 30, 2006, 17:56:09 pm »
Wkurza pogoda (wciąż)- albo 35 C, albo burza taka że drzewa łamie i szyby w samochodach rozbija.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #436 dnia: Sierpnia 01, 2006, 12:59:11 pm »
Wkurzaja mnie ludzie, narzekajacy na PES6. Konami zrobilo nam mega prezent (polski komentarz), a ludzie psiocza, ze kiepsko dobrali komentatorow (ze niby Borek i Kolton zle komentuja).

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #437 dnia: Sierpnia 01, 2006, 13:01:20 pm »
Cytat: "Hubi"
Wkurzaja mnie ludzie, narzekajacy na PES5.

hmm
onami zrobilo nam mega prezent (polski komentarz)

etam Konami, Konami samo by nas olało,CDP się "skupił" i załatwił współprace
ludzie psiocza, ze kiepsko dobrali komentatorow (ze niby Borek i Kolton zle komentuja).

mnie to nie dziwi. Polacy już tacy są ze dac im cos, starac sie to oni i tak tego nie docenią. Bywa

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #438 dnia: Sierpnia 01, 2006, 13:15:44 pm »
Apropo PESa, to mnie strasznie wku*** to, ze Polacy maja tylko jedno miejsce na wyslannika na Mistrzostwa Europy. Rok temu byly dwa miejsca, a co najwazniejsze Polak zostal Mistrzem Europy i zekomo mialo w tym roku byc az 4 reprezentantow! No i kamera Normal long na mistrzostwach polski mnie wku*****

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #439 dnia: Sierpnia 01, 2006, 13:17:44 pm »
(ze niby Borek i Kolton zle komentuja).

Kołtoń to najlepszy komentator piłkarski w Polsce i basta.