Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 717967 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Aras

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
  • Hige!
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #560 dnia: Sierpnia 15, 2006, 14:41:07 pm »
-mój komp zaczyna mulić grrrrrrrrrrrrrrrrrr
-zamówiłem w sobotę książkę i nie przyszła wczoraj grrrrrrr (a poniewarz dzisiaj święto to będzie najprawdopodobniej jutro- i zamiast dwóch, czekam 5 dni)
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #561 dnia: Sierpnia 15, 2006, 17:02:16 pm »
Wkurza mnie że przy abrdzo dobrych wiatrach do gwiazki nie będę mieć nawet połowy kasy na PSP.
Wkurza mnie że ludzie <18 mają właściwie zerowe możliwości zarobku.

A kto ci broni zarabiać? Niektorzy koledzy z klasy załatwili sobie robotę w tartaku, zarabiają 80% normalnej pensji. Ja zawodowo zajmuję się koszeniem trawników i wyszukiwaniem ojcu w internecie kontrahentów. Tylko mi nie wyskakuj, że u ciebie nie ma możliwości, zawsze jest, ale robić nie ma komu.

Proponuję banować tych co grają na piratach  :twisted:  :twisted:  :twisted: . Czołem 50% forum  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Mikes

• Łajka
  • Reputacja: 0
  • Ej.
« Odpowiedź #562 dnia: Sierpnia 15, 2006, 17:17:36 pm »
Cytat: "setezer"
Tylko mi nie wyskakuj, że u ciebie nie ma możliwości, zawsze jest, ale robić nie ma komu.

No to ci wyakocze bo sie rozglądałem i nie ma nic
Ja zawodowo zajmuję się koszeniem trawników

magistra z tego masz? :wink:

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #563 dnia: Sierpnia 15, 2006, 18:42:35 pm »
WK*RWIC moze cala organizacja eleminacji do mistrzostw polski w PES5. CD Project dziala calkowicie na wlasna reke i nie interesuja ich gracze. Zreszta wystarczy spojrzec jaki jest burdel na scenie PESa...

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
« Odpowiedź #564 dnia: Sierpnia 15, 2006, 18:50:04 pm »
ale napisz co konkretnie? ja poza nienormalną kamerą normal long widzę, że wszystko jest ok. w czym problem?

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #565 dnia: Sierpnia 15, 2006, 19:17:37 pm »
Wejdz sobie na forum PE, lub poczytaj posty na GO (Scena PES)... Nie chce mi sie rozpisywac tego samego. Powiem tyle, ze CDP ssie parowe.

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Bystry

• Towarzysz
« Odpowiedź #566 dnia: Sierpnia 15, 2006, 19:54:58 pm »
Cytat: "Mikes"
Wkurza mnie że przy abrdzo dobrych wiatrach do gwiazki nie będę mieć nawet połowy kasy na PSP.

Pracy jest pełno tylko komu sie chce harować jak dzika swinia za 600zl miesiecznie.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #567 dnia: Sierpnia 15, 2006, 21:09:10 pm »
Jak pisałem Bystrzaku, kasiore trzepać to tak, ale robić ni ma komu. Pewnie Mikes chce robotę za biurkiem, 2000zł, i soboty wolne, praca 7godzinna, że sobie na GG posiedzi i jakoś czas zleci (czasem odbierze telefon i skseruje coś).

Zaś kopać rowy za 4zł na godzinę to nieee, ale kurde szkodaaaa bo nie mam na gry :( :( :(. Ale ja pracować fizycznie nie będę :( :( :(.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #568 dnia: Sierpnia 15, 2006, 21:15:20 pm »
Jak pisałem Bystrzaku, kasiore trzepać to tak, ale robić ni ma komu. Pewnie Mikes chce robotę za biurkiem, 2000zł, i soboty wolne, praca 7godzinna, że sobie na GG posiedzi i jakoś czas zleci (czasem odbierze telefon i skseruje coś).

Zaś kopać rowy za 4zł na godzinę to nieee, ale kurde szkodaaaa bo nie mam na gry Sad Sad Sad. Ale ja pracować fizycznie nie będę Sad Sad Sad.

OMFG :lol:  :lol: To znajdź robotę dla nostolatka u mnie we wiosce, powodzenia.

OMG, pomyślcie czasem jak coś piszecie :roll:

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #569 dnia: Sierpnia 15, 2006, 21:17:39 pm »
To ty jak coś napiszesz....

Idź gnój wywalać, teraz żniwa potrzebni tacy ludzie.

Ewidentnie widać, że nawet nie rozglądałeś się za pracą.

Sama nie przyjdzie.

Chyba, że masz tak samo porytego ojca jak mój "ej Paweł weź mi znajdź tam na www kontrahentów na XYZ".

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #570 dnia: Sierpnia 15, 2006, 21:20:44 pm »

Sama nie przyjdzie.

Chyba, że masz tak samo porytego ojca jak mój "ej Paweł weź mi znajdź tam na www kontrahentów na XYZ".

Czy nie dociera ze NIE MA? moja wieoska mała, każdy albo sam radzi sobie albo bierze do roboty żula spod sklepu, kupuje mu piwo i ma całą robotę zrobioną. Może u ciebie tak jest że każdy szuka do roboty i płaci te 4zł(żeby tylko) za godzine, nie u mnie...

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #571 dnia: Sierpnia 15, 2006, 21:22:43 pm »

Zaś kopać rowy za 4zł na godzinę to nieee, ale kurde szkodaaaa bo nie mam na gry Sad Sad Sad. Ale ja pracować fizycznie nie będę Sad Sad Sad.

Weź za przeproszeniem nie pierd**. Bo gdybyś wykonywał te prace dla przedsiębiorcy X i je**ł byś od rana do wieczora przy żywopłotach w palącym słońcu czy za śmieszne pieniądze 'wyszukując kontrahentów' za biurkiem, to byś inaczej gadał. A tak to lansujesz się kur**, jakbyś miał garb od roboty, a sam, jak stwierdziłeś masz 'bogatych starych'.

Bystry

• Towarzysz
« Odpowiedź #572 dnia: Sierpnia 15, 2006, 21:23:38 pm »
Innych wiosek nie ma w okolicy?! Jak sie chce to sie znajdzie (inna sprawa ile ci beda za to placic bo ja za 600zl miesiecznie w zyciu bym nie robil).

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #573 dnia: Sierpnia 15, 2006, 21:28:32 pm »

Weź za przeproszeniem nie pierd**. Bo gdybyś wykonywał te prace dla przedsiębiorcy X i je**ł byś od rana do wieczora przy żywopłotach w palącym słońcu czy za śmieszne pieniądze 'wyszukując kontrahentów' za biurkiem, to byś inaczej gadał. A tak to lansujesz się ku***, jakbyś miał garb od roboty, a sam, jak stwierdziłeś masz 'bogatych starych'.

lol

a czy ja kogos zmuszam do pracy? Jesli chce zarabiac musi pracowac, proste.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #574 dnia: Sierpnia 15, 2006, 21:36:14 pm »
Innych wiosek nie ma w okolicy?! Jak sie chce to sie znajdzie (inna sprawa ile ci beda za to placic bo ja za 600zl miesiecznie w zyciu bym nie robil).

hmm.. niegdzie w poblizu nie ma czegoś co zapewniało by robotę na chociażby tydzień(wszytsko to małe gospodarstwa, pojedyńcze roboty przy większym "zamieszaniu") Wioski w pobliżu takie same, i sądząc po relacjach kumpli to samo(czyli żul, piwko i robota wykonana) Tak czy siak jeszcze się porozglądam

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #575 dnia: Sierpnia 15, 2006, 22:09:27 pm »
Pracy jest pełno tylko komu sie chce harować jak dzika swinia za 600zl miesiecznie.

No nie od razu do biedronki przecież...
Ja tam kelnerując w Krakowie się nie namęczyłem, a kasa z tego jakaś na wakacje była- a i kupiłem to co chciałem kupić.

Nie ma pracy tam gdzie mieszkasz? A jakichkolwiek znajomych w wiekszych miastach nie masz? Jedziesz do jakegoś kumpla, mieszkacie razem, pracę znajdujesz, odkładasz połowe czesnego (czy w ile chcecie) i reszte masz dla siebie. Żadna filozofia.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #576 dnia: Sierpnia 15, 2006, 22:15:00 pm »
hmm.. omineliście jeden wazny fragment

:wink:

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #577 dnia: Sierpnia 15, 2006, 22:19:06 pm »

Sama nie przyjdzie.

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale ja mieszkam praktycznie na wsi... Myslisz, ze jakis rolnik wezmie sobie do kogos zeby mu placic? Narobi sobie 6 dzieci i wszystkie beda dopi*rdalac w upalle na polu

A do Mikesa-> Zawsze mozesz wymieniac gry, nie wierze ze jak masz konsole to nie jestes w stanie uzbierac 30zl miesiecznie, aby wymienic gre  :roll:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #578 dnia: Sierpnia 15, 2006, 22:22:18 pm »
A do Mikesa-> Zawsze mozesz wymieniac gry, nie wierze ze jak masz konsole to nie jestes w stanie uzbierac 30zl miesiecznie, aby wymienic gre Rolling Eyes

hmm, nie mówiłem że to na wymianę, kasę potrzebuję na cos innego. Grami w mairę mozliwosci się wymieniam owszem, ale nie o to mi chodizło ;)

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #579 dnia: Sierpnia 15, 2006, 22:40:25 pm »
hmm.. omineliście jeden wazny fragment

Cytat:

Ja tam 18 nie miałem kiedy byłem w tym kraku (a pracował z nami nawet 17 latek), więc argument średni.

Update.: Ok, przedobrzyłem- miałem wtedy 18 lat, ale faktem jest że ten jeden siedemnastolatek zapierniczał, że go wszędzie było pełno. Więc wciąż- wiek nie jest przeszkodą nie do przeskoczenia

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #580 dnia: Sierpnia 16, 2006, 00:26:59 am »
Cytat: "Tarniak"

Weź za przeproszeniem nie pierd**. Bo gdybyś wykonywał te prace dla przedsiębiorcy X i je**ł byś od rana do wieczora przy żywopłotach w palącym słońcu czy za śmieszne pieniądze 'wyszukując kontrahentów' za biurkiem, to byś inaczej gadał. A tak to lansujesz się ku***, jakbyś miał garb od roboty, a sam, jak stwierdziłeś masz 'bogatych starych'.

Kur*a, i ja za takie coś warning dostałem? :lol: No comment kuź*a, wymieńcie sobie kadrę albo coś :twisted:

Mikes: Zacznij sprzedawać jakiś stuff na allegro :wink: Zawsze trochę grosza wpadnie...

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #581 dnia: Sierpnia 16, 2006, 00:33:50 am »
Jak chce sie robic to zawsze sie cos znajdzie. Trzeba czasem czegos poszukac nie tylko pod swoim nosem. Ja przez cale wakacje nie mialem stalej roboty, ale lapalem sie za co popadlo. Czasami charowalem jak wol (kopanie dolow w sloncu), ale warto bylo dla tych kilku groszy. W koncu zaraz ide do nowej szkoly, wiec kilka nowych rzeczy sie przyda :wink:

A zeby nie bylo- wkurzaja mnie ludzie, ktorzy tylko narzekaja, jacy to Oni sa biedni i nie maja gdzie pracowac.

@Mikes- czy w Twojej wiosce jest jakas pizzeria, restauracje, etc.? Spytales sie tam, czy nie potrzebuja kogos do roznoszenia ulotek?

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #582 dnia: Sierpnia 16, 2006, 00:53:56 am »
Cytat: "S4mael"
Kur*a, i ja za takie coś warning dostałem?  No comment kuź*a, wymieńcie sobie kadrę albo coś  

Ja ci go nie dałem więc odtemteguj się :twisted:

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #583 dnia: Sierpnia 16, 2006, 02:24:00 am »
Cytat: "Tarniak"
Cytat: "S4mael"
Kur*a, i ja za takie coś warning dostałem?  No comment kuź*a, wymieńcie sobie kadrę albo coś  

Ja ci go nie dałem więc odtemteguj się :twisted:

Prawo musi działać w obie strony :twisted: Jak nie dostaniesz ostrzeżenia za tamten post to moje ma zniknąć right fuc*ing now :twisted: (przez Ciebie znouw :twisted: zacząłem pisać, arghhhhhhh!!!)

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #584 dnia: Sierpnia 16, 2006, 02:59:18 am »
Ja bym zostawił tego osta za te " :twisted: " w ilosciach hurtowych....

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #585 dnia: Sierpnia 16, 2006, 09:31:43 am »
@Mikes- czy w Twojej wiosce jest jakas pizzeria, restauracje, etc.? Spytales sie tam, czy nie potrzebuja kogos do roznoszenia ulotek?

Człowieku gdzie ty żyjesz :lol:. Pizzeria na wsi :lol:. No w sumie racja, ok idę do aqua parku, jest za stodołą pana Wiesia. Wpadnę potem do wypożyczalni gier. :lol:.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #586 dnia: Sierpnia 16, 2006, 10:48:46 am »

Fak, nie pomyślałem, rano będę roznosił ulotki a wieczorem pójdę pozmywać gary w 5-gwiazkdowym hotelu który wybudowoali koło obory sąsiada.

Pojechałeś :mrgreen:

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #587 dnia: Sierpnia 16, 2006, 12:13:00 pm »
Cytat: "_Music"
Ja bym zostawił tego osta za te " :twisted: " w ilosciach hurtowych....

Pokaż mi punkt regu gdzie jest coś o tym, że nie mogę robić  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: o tak :twisted:

[on topic]
Wkurza mnie właśnie takie podejście - nie sprawdzę czy to jest niedozwolone, ale objadę to z góry na dół tak jak Kaczyński kazał (vide wystawa w Czwartej Rzeszy pod wodzą wnuczki Hitlera Merkel :lol: ) :twisted:

Ring

• Budowniczy socjalizmu
  • Że niby coś.
« Odpowiedź #588 dnia: Sierpnia 16, 2006, 12:21:35 pm »
Wkurzam sie sam na siebie, bo dałem sobie obciąć 70cm włosów.. i zostało mi ok 6-10cm  :(

S4mael

• Towarzysz
« Odpowiedź #589 dnia: Sierpnia 16, 2006, 12:23:50 pm »
Cytat: "Ring"
Wkurzam sie sam na siebie, bo dałem sobie obciąć 70cm włosów.. i zostało mi ok 6-10cm  :(

I dobrze, wyglądasz przynajmniej teraz jak człowiek :wink: Do 30-40cm jest ok, ale jak włosy zaczynają niebezpiecznie zbliżać się w kierunku "dupa" to... :twisted: ciach ciach:>

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #590 dnia: Sierpnia 16, 2006, 12:44:47 pm »
Fak, nie pomyślałem, rano będę roznosił ulotki a wieczorem pójdę pozmywać gary w 5-gwiazkdowym hotelu który wybudowoali koło obory sąsiada.

Pojechałeś

Moj brat cioteczny mieszka na prawdziwej wsi (pola i te sprawy) i znajdzie sie tam kilka barow i z jedna pizzeria. A on dorabia pracujac w warsztacie.

BTW
Jak ta Twoja wioska sie nazywa?

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #591 dnia: Sierpnia 16, 2006, 12:50:29 pm »
WK*RWIA mnie kolejna rzecz zwiazana z PES5.... tym razem chodzi o to,  ze nie moge sie podpiac do gry online :[ : [ :[

Renshu Clan

davidson88

• ZMP-owiec
« Odpowiedź #592 dnia: Sierpnia 16, 2006, 12:57:20 pm »
Roznoszenie ulotek to jedna wielka kicha (przynajmniej w telepizzy)...
Płacą 3zł/godzina i to jeszcze czas liczą od momentu wejscia na "strefe"...czyli np. przychodze o 9 "do roboty"...zapierdzielam 30min w słoncu  (w moim przypadku) przez Pruszkow, podrodze rozklejając jakies rąbane plakaty (za co juz nie placą) i od 9.30 zaczynaja naliczac czas za ktory placa...zalozmy ze roznioselm ulotki w calej "strefie" w w 15 min (tyle naliczają) i pozniej znowu 30min marszu na drugi koniec miasta i znowu 15 min roznoszenia ulotek...i tak kolko...jednym slowem kicha :?

Rok temu tak zapylalem 3-4 dni..wkoncu do mnie dotarlo ze nie jestem jakims przyslowiowym czarnuchem i powiedzialem "baju-baj":D
We lack the motion to move to the new beat

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #593 dnia: Sierpnia 16, 2006, 13:02:07 pm »
Kiedy robiłem z ulotkami na czarno to wychodziłem 50 zł za 3 h roznoszenia :D. Szkoda, że tylko raz w tygodniu była taka szansa :/. No ale to prawda, było to jak miałem <18, chociaż ja z lenistwa nic lepszego nie szukałem.

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #594 dnia: Sierpnia 16, 2006, 14:29:50 pm »
Cytat: "Ako"
WK*RWIA mnie kolejna rzecz zwiazana z PES5.... tym razem chodzi o to,  ze nie moge sie podpiac do gry online :[ : [ :[

Nooo, mnie tez to wkurza. Porazka.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #595 dnia: Sierpnia 16, 2006, 15:30:21 pm »
Cytat: "Hubi"

Pojechałeś

Moj brat cioteczny mieszka na prawdziwej wsi (pola i te sprawy) i znajdzie sie tam kilka barow i z jedna pizzeria. A on dorabia pracujac w warsztacie.

BTW
Jak ta Twoja wioska sie nazywa?

<podnosi się z krzesła>
JEszcze powiedz mi ile ta "normalna wieś" ma mieszkańców? 20 tysiecy? :lol:
Normalna wieś to 2 małe sklepy i 100kilka domów :lol:
Sorry ale nie mogę  :lol:

A co do tego skąd jestem, pff jescze czego, moja wisoak mała, ałtwo mnie znaleźć, boje się o siebie :lol: :lol:

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #596 dnia: Sierpnia 16, 2006, 15:35:52 pm »
Schowasz się w aqua parku.

dydol

• Towarzysz
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #597 dnia: Sierpnia 22, 2006, 20:44:54 pm »
wkurza mnie wszechobecna korupcja

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
« Odpowiedź #598 dnia: Sierpnia 22, 2006, 23:47:34 pm »
wkurza mnie ż ew topicu kwiz dałem prościutkie pytanie na które odpowiedzi nie widac :wink:

a tak z bardziej przyziemnych rzeczy to jest problemik- zostało mi z 80gb około 200mb wolnego miejsca- ehhh jutro trzeba będzie troszkę powypalac

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #599 dnia: Sierpnia 25, 2006, 23:00:24 pm »
Nie no, to już jest przegięcie. Dziś ostatni raz oglądałem jakikolwiek mecz na TVP. Całe studio zapełnili fanami Barcelony, dali jedynie Jurka Engla, który i tak wychwala Rijkaarda. Przegrała Barcelona, to robią MEGAsensację, jakby ten klub był nie do pokonania. Wszędzie gadanie jaka ta Barcelona nie jest wspaniała (ja nie zaprzeczam), ale do jasnej cholery ludzie ile można słuchać tego.
A pogrzebało mnie zdanie tego frajera z prostatą, Pol czy jak mu tam : "Szkoda, że barcelona nie wykorzystała sytuacji zdegradowanego Juventusu i nie ściągnęła z tego klubu Gianluigiego Buffona".
Wypi*rdalaj buraczana szmato, bo inaczej ja cię wykorzystam do czyszczenia mojego kibla, sępie.