Sandiski są fpytę. Bardzo dobry sprzęt. Mówi to posiadacz creative'a.
Tarny, nie opowiadaj takich rzeczy
. Jako były posiadacz dwóch Creative'ów, kilku iRiverów, iAudio i obecnie Vibeza, którego mam nadzieję wymienić na Cowona D2 i ogólnie człowiek kręcony w przenośnym sprzęcie audio - apeluję do ciebie!!
Niech was wielki komputronik chroni przed zakupem takich oszczędnościowych szajsów
.
Albo inaczej - kupcie jakiegoś iRivera albo iAudio i potem spróbujcie wrócić do tych bubli - IMPOSSIBLE!!
skoro te iRivery i inne IAudia (
) są takie super hiper duper, to czemu nie kupiłeś jednego i przy nim zostałeś, tylko cały czas wymieniasz empetruchy?
wkurza mnie, że obudziłem się o 10.30 
Ponieważ lubię to, interesuje mnie to, w ostatnich latach,
dzięki temu, że pracuję, zwiększa się mój stan posiadania i mogę sobie pozwolić na modele o lepszych parametrach, za większe pieniądze, eksperymentować z różnymi playerami i dźwiękiem, jednak różnice największe są tak naprawdę w coraz to pojemniejszych modułach pamięci i wydłużonym czasie pracy po jednym ładowaniu. Cowon D2, o którym wspominałem, w wersji powiedzmy 8 gb z 16gb kartą SDHC będzie dla mnie szczytem w segmencie odtwarzaczy przenośnych dla zwykłych śmiertelników i nic nie zapowiada się, by mogło mu coś w najbliższym okresie zagrozić (nowy model iRivera - E100 jest wręcz tragiczny moim zdaniem). A nawet jeśli, powiedzmy za dwa lata, uznam zmienić go na coś lepszego, co będzie bardziej odpowiadało moim preferencjom i wykorzystywało nowszą, niewykorzystywaną w tej chwili na skalę masową technologię - zrobię to. Bo sobie zarobię. Bo będę miał ochotę. I mnie będzie stać. I nic ci do tego.

I jeszcze jedno - niesamowicie wręcz upaja mnie dźwięk krystalicznie czystego brzmienia ulubionej muzyki, w bezstratnym formacie, na upodobanych sobie, wypasionych słuchawkach przed snem

. Możesz nawet napisać, że jestem emo gejem i to tylko przedłużenie mojej pały - ale faktów nie zmienisz - to po prostu moje zboczenie, jestem audiofilem i się tego nie wstydzę

.
Opublikowane: Kwiecień 03, 2008, 19:12:30
Aaa - wkurza mnie, że skarpety mi capią
Opublikowane: Kwiecień 03, 2008, 19:24:54
Aha - wyszło patetycznie z deka, ale to tylko offens do Cappa - żeby nie było znowu ten teges czegoś