Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 849996 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #6760 dnia: Lipca 19, 2008, 15:00:44 pm »
Stary dostał mandat za brak pasów i masz jeszcze pretensje? Straszne. :\
Starszy miał zapięte pasyale osoby z tyłu nie miały zapięte a 100 zł za przekroczenie prędkości wzioł w łape oczywiście, ziomek w porzątku ale dopiero wziął jak ta policjantka poszła po następna ofiare.
Yeahh, me and hate that's an odd couple

b.szym

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #6761 dnia: Lipca 19, 2008, 15:31:45 pm »
Starszy miał zapięte pasyale osoby z tyłu nie miały zapięte a 100 zł za przekroczenie prędkości wzioł w łape oczywiście, ziomek w porzątku ale dopiero wziął jak ta policjantka poszła po następna ofiare.
Nie wiem czy do tej pory to wiedziałeś, ale jeżeli samochód posiada pasy z tyłu, to pasażerowie tam siedzący mają obowiązek ich używać.

Na mój gust to oni powinni zapłacić mandat.

Devilek

• Łajka
« Odpowiedź #6762 dnia: Lipca 19, 2008, 15:48:32 pm »
Nie wiem czy do tej pory to wiedziałeś, ale jeżeli samochód posiada pasy z tyłu, to pasażerowie tam siedzący mają obowiązek ich używać.

Na mój gust to oni powinni zapłacić mandat.
Wiem, że nawet 100zł się płaci za pasy z tyłu misiu :wink:. W sumie powinny 2 osoby płacic bo 3 nie miała możliwości zapiąć pasów, poprostu brak ich było na środku.

Niebieski

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6763 dnia: Lipca 19, 2008, 15:49:54 pm »
To czym ty jeździsz ?

Devilek

• Łajka
« Odpowiedź #6764 dnia: Lipca 19, 2008, 15:51:17 pm »
Ja jeszcze niczym, a mój starszy oplem astrą jedynką.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6765 dnia: Lipca 19, 2008, 16:00:04 pm »
No tak, straszne, pomyśl, że gdyby twoj tatuś chciał wlepić w łapę przy drugim policjancie, to niedość, że ryzyko, że mogliby go zamknąć wzrasta, to musiałby zapłacić więcej, żeby tamtemu zamknąć mordę.

Kurde. Twoj stary nie każe zapinać pasów z tyłu, korumpuje policjantów, a ty jeszcze masz problem. Rotfl.

Devilek

• Łajka
« Odpowiedź #6766 dnia: Lipca 19, 2008, 16:03:03 pm »
No tak, straszne, pomyśl, że gdyby twoj tatuś chciał wlepić w łapę przy drugim policjancie, to niedość, że ryzyko, że mogliby go zamknąć wzrasta, to musiałby zapłacić więcej, żeby tamtemu zamknąć mordę.

Kurde. Twoj stary nie każe zapinać pasów z tyłu, korumpuje policjantów, a ty jeszcze masz problem. Rotfl.
On sam chciał dostac w łape ale to już inna sprawa... sorry ale kierowca nie ma obowiązku aby nakazac innym zapinac pasy, no kurde każdy za Siebie płaci nie.

adriano

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #6767 dnia: Lipca 19, 2008, 17:10:39 pm »
kierowca ma obowiązek dopilnować aby wszyscy zapięli pasy.

Diuk

• Gość
« Odpowiedź #6768 dnia: Lipca 19, 2008, 17:29:26 pm »
yup.

Desser

• Pawka Morozow
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #6769 dnia: Lipca 19, 2008, 17:41:04 pm »
Zgadza sie, niedawno nawet na ten temat byl artykul w AŚ. Sam zmuszam innych, by zapinali, choc na przyklad dziadek zawsze sie nie spieszy do tego i musze mu to zawsze przypominac ;P

Wkurza mnie zmienna pogoda i brak zadnych konkretnych planow na przyszlosc. Zycie z dnia na dzien jednak potrafi stac sie nudne :lol:
« Ostatnia zmiana: Lipca 19, 2008, 17:50:39 pm wysłana przez Desser »

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6770 dnia: Lipca 19, 2008, 18:00:14 pm »
Byłem złożyć papiery na uczelnię, a potem miałem oglądać mieszkanie do wynajęcia. Jednym samochodem jechałem z kolegą, z którym mam mieszkać, a drugim dwie dziewczyny z rodzicami jednej, z którymi mam mieszkać. Po złożeni papierów spotkaliśmy się przed UMK i jazda na ulicę, przy której jest to mieszkanie. Wchodzimy, jeden pokój duży, a drugi mały. Kuchnia akceptowalna, mała dosyć. Metraż 38m, czyli na 4 osoby to dosyć mało. Okazuje się, że dziewczyny z miejsca chcą duży pokój, a my mamy się gnieść w małym. Na dodatek jest tam ogromna szafa i wielkie łóżko dwuosobowe. Nie ma raczej szans, by weszły dwa łóżka, jedynie piętrowe, szafa do wywalenia, ale gdzie? Gdzie też pójdzie to duże łóżko? Tak sobie myślałem i zaczęli mnie cisnąć, że jakoś będzie, że tanio, że będzie super, że to i tamto. Ostatecznie pod presją i z WYŁĄCZONĄ WYOBRAŹNIĄ się zgodziłem i dałem 250zł. Pełen niepokoju wróciłem do chałupy i właśnie włączyła mi się wyobraźnia. Jak w takim ciasnym pokoju można się uczyć, przecież piętrowe łóżko trzeba skombinować, a to stare gdzieś wywalić, ale gdzie? Gdzie ta szafa pójdzie. W ogóle ciasno jak nie wiem. A dlaczego baby płacą tyle samo skoro mają prawie 2x większy pokój??? Czemu nie przyszło mi do głowy wymyślić, że my bierzemy duży, zapłacimy po 50zł więcej, ale wy gnieciecie się w małym. Ojciec mi uświadomił, że jakby ta oferta rodzicom przestanie się podobać.

Mieszkanie supertanie, ale my mamy warunki nieakceptowalne, a dziewczyny całkiem fajne, wyśmienitą jak za taką cenę. Kolega zgodziłby się nawet na pokój 1,5x1,5m, bo nie ma zupełnie kasy, a koniecznie chce w mieszkaniu.

Nie ma opcji żeby tam mieszkać, pokój jest jakieś 2x3m, czyli we dwóch można się zagnieść na śmierć. Jakby postawić dwa normalne łóżka jednoosobowe, to zostanie 1,5m x 50cm przestrzeni. Nie ma miejsca na biurko czy cokolwiek. Jakiś tv.

Teraz sprawa, że jak zrezygnuję, to stracę te 250zł, to nic, mój błąd, za błędy się płaci. Jest jednak druga sprawa, skoro ja zrezygnuję, to oni zostaną we trójkę, czyli albo dobiorą kogoś (w co wątpię, bo ZA CIASNO) albo będą we trójkę (sporo wzrośnie czynsz, o 120zł) albo zrezygnują i te ich 250zł też pójdzie na marne. Czyli jestem w ewidentnej MATNI.

Dlaczego człowiek jest taki głupi, bez wyobraźni, kur... normalnie mam ochotę walić głową w mur. Dodatkowo uświadomiony zostałem, że tym dziewczynom i rodzicom jednej to mieszkanie się tak bardzo podobało, tak ładnie mnie namawiały, bo PŁACIĆ będą mało, a pokój spory, a my w malutkim pokoju, co ich nie obchodzi. Znaleźli frajerów, bez wyobraźni, ich to wali, byle mieli tanio. Ludzie to chamy.

Macie jakiś pomysł na rozwiązanie tej kłopotliwej sytuacji?

Pomysł jest taki, że wszystko zwalę na rodziców, że oni są kategorycznie przeciw, a ja się nie znam i nie pomyślałem jak to będzie. Bo to prawda.

Nosz kur...
« Ostatnia zmiana: Lipca 19, 2008, 18:03:49 pm wysłana przez setezer »

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #6771 dnia: Lipca 19, 2008, 18:05:47 pm »
Ja bym zrezygnował, najwyżej straciłbym to siano, ale przynajmniej te dwie głupie, cwaniackie pipy też miałyby zagwozdkę. Ewentualnie przemieszkałbym tam tyle, za ile zapłaciłeś i ulotnił po upływie tego czasu.

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

Desser

• Pawka Morozow
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #6772 dnia: Lipca 19, 2008, 18:14:30 pm »
Jakie miasto? I czemu tak ludzie panicznie sie boja akademikow, nigdy chyba tego nie pojme. Generalnie zasada jest taka, ze im blizej do dachu, tym wiecej imprez (przynajmniej w moim tak jest, mieszkam na 3cim pietrze - spokoj, na 10 - Meksyk, przewracanie lodowek i inne atrakcje (ofc to jest ekstremum, ktore przez rok raz sie zdarzylo, ale...)), wiec jesli kierownik DS zaproponowalby Ci mieszkanie nizej, to nie widze w tym problemu. W wiekszosci akademikow w Polsce jest teraz net i tv (znaczy sie gniazdka z tym) i w miare przyzywoite warunki... choc zalezy to tez, kogo sie ma za sasiada (o co mozesz sie spytac kierownika, ten wie sporo rzeczy o roznych ludziach, wiec bedzie wiedzial, czy osobnik za sciana to imprezowy huncwot, czy cichutki kujon). No, tyle ode mnie, akademiki nie gryza, a w wiekszosci jest spoko klimat. Pakowanie sie w mieszkania generuje tylko problemy, czego przykladem jest chociazby sytuacja mojej siostry (na szybciora musiala znalezc mieszkanie, bo obecni najemcy ja wywalili z mieszkania, gdyz rodzina sie do nich zwalila :lol:).

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #6773 dnia: Lipca 19, 2008, 18:15:17 pm »
Ja bym twojego rozwiązania ni wybrał bo wyjdziesz na gnojka i gówniarza. Wiesz pokój jest mały, ale pouczyć się można zawsze u dziewczyn(chyba że powtarzasz na głos :lol:).

No dobra głupie wyjście wymyśliłem.

Najlepiej powiedzieć im, żeby się z wami zamieniły, dopłacić kasę i wszyscy będę hepi :D

btw mam kologę który był obraczony podobną sytuacją. Uczy się w kuchni...

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #6774 dnia: Lipca 19, 2008, 18:19:02 pm »
szafa do wywalenia, ale gdzie?

no jasne, jasne, pozbądźcie się biednej szafy ; /

Tak poważnie to pomieszkaj tam troche, wybadaj jak to będzie w praktyce(moze panny udostępnią wam swój pokój?) i dopero kiedy faktycznie będziesz w dupie - panikuj. Jeśli będzie faktycznie lipton, to po prostu powiedz, ze chcesz, zeby ryby doplacily za duzy pokoj i tyle. Jesli ten ziomek to nie parówa, to powinien sie za Tobą wstawić. Powinno być dobrze, nie z takich gówien się wychodziło, Panie Setezer:)
Fryty tyty dotknij pyty

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #6775 dnia: Lipca 19, 2008, 20:13:50 pm »
Prawda jest taka, że możesz się zaprzeć, ale prawdopodobieństwo, że wytrzymasz tak na dłuższą metę jest praktycznie ŻADNE. Mówię nie tylko z własnego doświadczenia - opinia takiego antypatycznego i agresywnego odludka jest niemiarodajna - ale także z doświadczenia znajomych, ludzi naprawdę cierpliwych i przesympatycznych, a przy tym towarzyskich i nie stroniących od imprez. Człowiek po prostu musi mieć nieco przestrzeni, żeby żyć, a przebywanie ciągle w czyimś towarzystwie na przestrzeni kilkunastu metrów kwadratowych non-stop to jest jakaś chora jazda i patologia. Akademik nie jest zły, o ile załatwisz sobie jedynkę, albo trafi ci się w miarę przestronna dwójka - ale tylko z osobą, z którą NAPRAWDĘ dobrze się dogadujesz. Z mojej strony radziłbym ci pomieszkać w tych warunkach tak długo, aż pękniesz i nie wytrzymasz, a wtedy będziesz miał bezcenne doświadczenia na całe życie i turbomotywację do szukania odpowiadającego przede wszystkim tobie lokum :-P.
GT: Trusio

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6776 dnia: Lipca 19, 2008, 20:15:11 pm »
Jakie miasto? I czemu tak ludzie panicznie sie boja akademikow, nigdy chyba tego nie pojme. Generalnie zasada jest taka, ze im blizej do dachu, tym wiecej imprez (przynajmniej w moim tak jest, mieszkam na 3cim pietrze - spokoj, na 10 - Meksyk, przewracanie lodowek i inne atrakcje (ofc to jest ekstremum, ktore przez rok raz sie zdarzylo, ale...)), wiec jesli kierownik DS zaproponowalby Ci mieszkanie nizej, to nie widze w tym problemu. W wiekszosci akademikow w Polsce jest teraz net i tv (znaczy sie gniazdka z tym) i w miare przyzywoite warunki... choc zalezy to tez, kogo sie ma za sasiada (o co mozesz sie spytac kierownika, ten wie sporo rzeczy o roznych ludziach, wiec bedzie wiedzial, czy osobnik za sciana to imprezowy huncwot, czy cichutki kujon). No, tyle ode mnie, akademiki nie gryza, a w wiekszosci jest spoko klimat. Pakowanie sie w mieszkania generuje tylko problemy, czego przykladem jest chociazby sytuacja mojej siostry (na szybciora musiala znalezc mieszkanie, bo obecni najemcy ja wywalili z mieszkania, gdyz rodzina sie do nich zwalila :lol:).
Nie dostanę miejsca w akademiku. A miasto to Toruń.

Ja bym twojego rozwiązania ni wybrał bo wyjdziesz na gnojka i gówniarza. Wiesz pokój jest mały, ale pouczyć się można zawsze u dziewczyn(chyba że powtarzasz na głos :lol:).

No dobra głupie wyjście wymyśliłem.

Najlepiej powiedzieć im, żeby się z wami zamieniły, dopłacić kasę i wszyscy będę hepi :D

btw mam kologę który był obraczony podobną sytuacją. Uczy się w kuchni...
Może i wyjdę, ale one zrobiły to raczej z premedytacją. Wiadomo jak są rodzice, to przegadają, przycisną, presja itp. Ja wiem, wiem, moja wina, ale nie zrobię nic tragicznego, jak odmówię. Już postanowione.

Rozwiązanie Szafy nie jest złe, ale naprawdę nie idzie tam mieszkać i egzystować życiem studenta, który chce się trochę uczyć, pograć, poużywać komputera. A ziomek nie parówa i jest ze mną i we dwóch zostawiamy to, może uda się trochę kasy odzyskać, baba wydawała się z krztą miłosierdzia, to może odda choć trochę.

Dzięki chłopy za poparcie, a Szafa masz plusa.

A dziewuchy na 99% nie zgodzą się iść do małego pokoju, a nie zapłacą więcej za duży. Zostaną na lodzie, niech sobie znajdą innych łosi, co jest nierealne.

Dopiero teraz dotarło do mnie, że to się nie nadaje na 4 osoby ZUPEŁNIE. Widziałem mieszkania wuja, gdzie mieszkają 4 osoby, ma 64m, jeden ogromny pokój, gdzie są dwie osoby i dwa pokoje dosyć spore, gdzie są pojedynczo. Wychodzi na osobę w tym dużym pokoju chyba ze 50zł drożej, ale DA SIĘ ŻYĆ. Pokój 2-3x większy i świetnie umeblowany. Ja na pewno rezygnuję, kolega chyba razem ze mną, ale mu zależy żeby odzyskać to wpisowe, marne szanse na całość, ale chociaż trochę.

Trusia dodaje kolejny argument za: walę to mieszkanie. Dzięki.
« Ostatnia zmiana: Lipca 19, 2008, 20:16:51 pm wysłana przez setezer »

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6777 dnia: Lipca 19, 2008, 20:18:07 pm »
Wkurzają mnie takie laski i takie zachowanie. Dobrze zrobiłeś, niech teraz cwaniary rozkminiają.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #6778 dnia: Lipca 19, 2008, 20:19:11 pm »
Ta - głupie siksy! :-x Olać je! :x

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6779 dnia: Lipca 19, 2008, 20:21:38 pm »
Będą musiały wyjść pod latarnię żeby zarobić na czynsz, należało im się.

Bezczelne w ogóle - "my bierzemy duży"! Ani me, ani be, tylko z grubej rury takie farmazony walić.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #6780 dnia: Lipca 19, 2008, 20:56:36 pm »
Ta - trzeba było twardo negocjować - bierzecie to dajecie :-x

Patosław

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 147
  • Demons Souls <3
« Odpowiedź #6781 dnia: Lipca 20, 2008, 17:31:03 pm »
wkurza mnie to, że nie mam w co grać.  :sad:

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #6782 dnia: Lipca 20, 2008, 21:53:29 pm »
Setezer też chcę plusa za radę! :lol:

Mikes

• Łajka
  • Reputacja: 0
  • Ej.
« Odpowiedź #6783 dnia: Lipca 20, 2008, 22:12:18 pm »
Szykowała się swietna impreza na działce i wszystko sie zjebało przez bande kretynów którzy tam wpadli i juz jestem w domu, ja pier**le ;/

Stalker

• Marynarz z Potiomkina
  • Blues luz
« Odpowiedź #6784 dnia: Lipca 20, 2008, 22:15:59 pm »
Wkurza mnie to, ze chce sie wybrac na wakacje ale pogoda jest do dupy  :mad:

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6785 dnia: Lipca 20, 2008, 22:17:10 pm »
Szykowała się swietna impreza na działce i wszystko sie zjebało przez bande kretynów którzy tam wpadli i juz jestem w domu, ja pier**le ;/
A co się stało się? Jaka banda, co zrobili?

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6786 dnia: Lipca 20, 2008, 22:19:52 pm »
Pogonili was? :lol:

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6787 dnia: Lipca 20, 2008, 22:21:39 pm »
Sprawa rozwiązana tak, że z kolegą zrezygnowaliśmy, a DZIWNYM trafem i dziewczyny też. Kobieta od mieszkania ponoć odda nieco kasy, jak tylko znajdzie nowych lokatorów, także rozwiązanie optymalne.

Znaleźliśmy inne mieszkanie, większe o 15m i droższe jedynie o 50zł. Weźmie się 3 osobę i będzie bajka. Ja wziąłbym mniejszy pokój sam, a kolega z 3 osobą większy. Płaciłbym więcej i byłoby idealnie. Jutro będziemy się dowiadywać co i jak, czy nie idzie to przez pośrednika, co weźmie 1000zł itp. Z dziewczynami kontakt urwany i dobrze.

Teraz zaczynam szukać roweru, najlepiej kolarzówkę, ale ceny mnie nieco przerażają. Zawsze lubię mieć coś z wyższej półki, ale w tym wypadku kupię z klasy niższo-wyższej czy średnio-niższej. 1,5 kafla pójdzie na pewno. Trochę wkurzające, że tak drogo.

A plusa nie dam, bo ja nie z tych, co daje na lewo i prawo.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6788 dnia: Lipca 21, 2008, 21:45:11 pm »
Widzisz, ja też nie daję na lewo i prawo - tyle nas łączy! :eek:
Za to możemy sobie dać po plusiku :lol:

Kolażówkę? A dlaczego Akurat kolażówkę? Zawsze uważałem, że do przemieszczania się po mieście lepszy jest może nie górski rower, ale jakiś taki turystyczny bardziej

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6789 dnia: Lipca 21, 2008, 21:54:02 pm »
Nie znam takiego czegoś jak kolażówka chłopie, to jakiś rodzaj kolażu???

Kolarzówka się nadaje idealnie na miasta o dużej powierzchni, gdzie są w miarę solidne ulice (rzadko spotykane w Polsce). I masz rację, generalnie lepiej się nadają takie turystyczne, są bardziej uniwersalne, ale wolałbym kolarzówkę, z tym, że jest drobny problem - cena i fakt, że o kradzież nie trudno. Rozwiązanie takie, że zbuduję sobie ostre koło (bez przerzutek, bez hamulców), takich rowerów nikt nie kradnie.

???

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6790 dnia: Lipca 21, 2008, 22:08:58 pm »
Nie znam takiego czegoś jak kolażówka chłopie, to jakiś rodzaj kolażu???
I jeszcze bratnia dusza-artysta :cool: Sorry, masz rację, po prostu wryła mi się już w świadomość taka pisownia przez szkołę, do której chodziłem :mad:

O kradzież nie trudno, ale może się zdarzyć, że ktoś się połasi na jakikolwiek rower.
"Takich rowerów nikt nie kradnie"? A są jakieś statystyki?

???

No wiesz...

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6791 dnia: Lipca 21, 2008, 22:37:12 pm »
Przyznam ci, że też wpisałem w allegro najpierw "kolażówka", a dopiero potem "kolarzówka". Lepiej pasuje "ż", ale przecież kolarski, kolarz i wszystko jasne.

Nie kradną, bo jak rower nie ma przerzutek, to jest nieatrakcyjny, nie ma też hamulców, co rozsądniejszemu złodziejowi powinna zapalić się lampka ostrzegawcza: skoro bez hamulców, to raczej nie wyhamuję. Dodatkowo jak już ktoś odjedzie, to gwarantuję ci, wywali się prędko, jazda na takim rowerze to naprawdę trudna sztuka. Oczywiście do momentu hamowania wszystko wydaje się być w porządku, ale gdy nagle trzeba zatrzymać się ekspresowo przed pędzącą ciężarówką... może być niewesoło. Tak dużo się o ostrym kole dowiedziałem jednego dnia, że głowa mi pęka od nadmiaru wiedzy, muszę się z tym przespać i przemyśleć, czy warto, bo naprawdę przez kilka tygodni może być niebezpiecznie, no i mam trochę obawy "zdrowotne". Śmiganie na OK nie działa dobrze na stawy.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #6792 dnia: Lipca 24, 2008, 23:31:30 pm »
Wyrazy tworzące poniższe zdania do wglądu tylko dla ludzi o nerwach jak jaja ze stali :mad:.

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6793 dnia: Lipca 24, 2008, 23:38:12 pm »
Spoko, powiedz mi może jak się dostać do Stodoły? 8-)

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #6794 dnia: Lipca 24, 2008, 23:53:11 pm »
Wsiądź w metro i wysiądź na Polach Mokotowskich. Wyjdź południowym wyjściem z prawej strony, odbij na prawo i prosto, przejdziesz koło budynku SGH, miniesz Alpin Sklep (po drugiej stronie ulicy jest Madgames, ale nieważne), dojdziesz do ulicy. Przejdź przez pasy i jesteś (zaraz po prawej zobaczysz durną stodołę i kolejkę ludzi :mad:). Po wyjściu z metra dojście powinno zająć ci jakieś 3 min max.:-x

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6795 dnia: Lipca 25, 2008, 00:20:04 am »
Dzięki wielkie, w nagrodę obiecuję zamieścić na forum krótką notkę o tym, jak było zajebiście.
Coś czuję, że to będzie koncert mojego życia. :)

Jak lubisz plusy to mogę Ci dać. :D

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #6796 dnia: Lipca 25, 2008, 00:33:06 am »
wkur**a mnie regularnie się jebiący net z Dialogu, jutro stamtąd wydupiam, bo się przez nich nerwicy i palpitacji serca nabawie :mad: :mad: :mad:

Patosław

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 147
  • Demons Souls <3
« Odpowiedź #6797 dnia: Lipca 25, 2008, 00:37:17 am »
Pamiętaj złość piękności szkodzi  :(

A mnie wkurza to że Poczta Polska znowu daje dupy

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #6798 dnia: Lipca 25, 2008, 09:17:31 am »
Blancio - najlepiej już w ogóle przy mnie nie wspominaj :mad:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #6799 dnia: Lipca 25, 2008, 13:23:57 pm »
"Zostańmy przyjaciółmi", ku*** jego mać.