Z drugiej strony trochę ciężko mi wierzyć, że jedynym powodem tego morderstwa była rasa ofiary. Jego żonę też zabili. No, chyba, że to była taka forma linczu i kary, że się z białasem pieprzy.
Moze ich gnoil w wojsku, bo w koncu byl ich przelozonym, a w marines lekko nie ma. Chlopaki nie wytrzymali i sie odegralii, nie radzilbym we wszystkich tego typu sprawach doszukiwac sie watka rasistowskiego 
Też tak myślę, z tym, że nie wykluczam zupełnie wątku rasistowskiego, w sumie to jestem pewny, że w jakimś stopniu on tam występuje.
To, że czarni bywają większymi rasistami niż biali, nie jest dla mnie żadną nowością. (Ale jak biały popsioczy coś na afroamerykanina, to już wielki rasista i w ogóle szef ku klux klanu.)
W tym nędznym skądinąd pod względem muzycznym kawałku, ci raperzy twierdzą, że są gorący, bo są czarni

Obczajcie komentarz matelko69 na drugiej stronie

Jak dla mnie, to jego przodkowie dali się złapać w siatkę (lub ich wodzowie sami ich opchnęli) i przewieźć przez ocean - to z pewnością nie jest "hot".
Aha, chciałbym dodać, że wszystko wskazuje na to, iż koleś z tego clipu już nie żyje