Ku**a!!! Cały tydzień piękne słoneczko więc postanowiłem umyć i wysprzątać autko. Wstaje dziś rano a tu deszcz leje. Jak tu się nie wkur***ć.
Cytat: MarcePan w Lipca 19, 2009, 10:38:16 amKu**a!!! Cały tydzień piękne słoneczko więc postanowiłem umyć i wysprzątać autko. Wstaje dziś rano a tu deszcz leje. Jak tu się nie wkur***ć. ....taaa ile to razy juz miałem podobna sytuacje kwestia wyczucia, aczkolwiek cały tydz czekałeś ja to jak widzę 2 dni pod rząd jak jest słoneczko a mam brudny to juz wtedy decyduje sie na mycie bo wiadomo nic nie trwa wiecznie także pogoda
Tak swoją drogą, to fajną masz fure raku
NIC NIE UKRADLISMY!!!!!!!!
Jestem tylko ciekaw jak sie wszystko dalej potoczy bo narazie szczegolow brak... wiem tylko ze mama do mnie dzwonila i ze sprawa jest na policji i ze jestem nagrany na tasmie
Trzeba było się nie "bawić" w kradzież !
Cytat: Soul hunter 16 w Lipca 20, 2009, 13:34:54 pmTrzeba było się nie "bawić" w kradzież ! Wpis. A jak się nie umie pic, to znaczy że się nie pije- alkohol nie jest więc dla Ciebie Lem.
Kolegium!
Coz jutro zakupie jakis mocny sznur na allegro (taki co wytrzymie ciezar ~55kg)
Coz jutro zakupie jakis mocny sznur na allegro (taki co wytrzymie ciezar ~55kg) i pojde sie powiesic do stodoly bede w wiadomosciach przynajmniej Ty soul sie zamknij bo okradne Ci kiedys lodowke i bedziesz umieral z glodu grubasie
Jesteś w ogóle pełnoletni? Jeśli nie, to raczej nie masz się co martwić.
Dokładnie. A poźniej tarniak ma używanie i mówi że alkohol to zło.
pie***** co ma byc to bedzie... jestem hardcorem tylko tyle mam do powiedzenia
Stary ja odmawiam paciorek. Ja przysiegam ja bede od tej chwili chodzil do kosciala, uwierze w boga (ktorego nie ma) ale niech ten koszmar sie juz skonczy.Ja mam cisnienie chyba 220+
Cytat: windomearl w Lipca 20, 2009, 14:08:38 pmDokładnie. A poźniej tarniak ma używanie i mówi że alkohol to zło. Non stop dajecie ku temu przyklady. Historia Lema - 10/10. Będzie kara na komputer.
Diuk gubiący kasę, Ibra przelizujący jakieś brzydkie panny, non stop "ale mam ku*** kaca", "ale mnie ku*** głowa napierdala". + Klasyczna żenada - wchodzę po pijaku na forum. Żeby nie było, już kilka razy ten motyw zastosowałem.
Diuk gubiący kasę
Tarniak co Ty straight edge jesteś?