Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 829019 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #11680 dnia: Kwietnia 07, 2010, 22:12:33 pm »
Od 5 godzin mdli mnie jak...jak skur*ysyn,
nie mam pomysłu na avatar, a "niemanie" avatara też mnie wkurza

Ohtar

• Gość
« Odpowiedź #11681 dnia: Kwietnia 07, 2010, 22:37:56 pm »

Dobry będzie?

Wuher

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #11682 dnia: Kwietnia 07, 2010, 22:48:45 pm »
Do mordowania cywilów nic lepszego w tym przedziale cenowym nie dostaniesz.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 537
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #11683 dnia: Kwietnia 07, 2010, 22:50:22 pm »
Ciekawe kiedy wyjdzie jakaś gierka we flashu na ten temat...

Ohtar

• Gość
« Odpowiedź #11684 dnia: Kwietnia 07, 2010, 22:54:45 pm »

Tańsze są materiały wybuchowe i zmielone gwoździe. Albo kamizelka z materiałów wybuchowych.

Wuher

• Sekretarz wojewódzki
« Odpowiedź #11685 dnia: Kwietnia 07, 2010, 22:57:09 pm »

Tańsze są materiały wybuchowe i zmielone gwoździe. Albo kamizelka z materiałów wybuchowych.

I kałasznikowy w statywach od aparatów fotograficznych.

Ohtar

• Gość
« Odpowiedź #11686 dnia: Kwietnia 07, 2010, 22:58:01 pm »
Pieprzysz.

Wuher

• Sekretarz wojewódzki
« Odpowiedź #11687 dnia: Kwietnia 07, 2010, 23:03:04 pm »
Czy ja wiem, rpg w obiektywie fotograficznym jest chyba droższe.

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 63
« Odpowiedź #11688 dnia: Kwietnia 07, 2010, 23:04:58 pm »
RPG w kształcie dziecka jest droższe od apache i ak47 razem wziętych.
SW-5606-3156-4802

Ohtar

• Gość
« Odpowiedź #11689 dnia: Kwietnia 07, 2010, 23:05:19 pm »
Zgrywusy.

Rozumiem że ja jestem pro-GWOT a wy stoicie murem za drugą stroną barykady?

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 63
« Odpowiedź #11690 dnia: Kwietnia 07, 2010, 23:09:20 pm »
Nie wiem, nie widziałem tego video i nie znam sytuacji, ale dzisiaj cały internet się wkur**a na to, to postanowiłem pożartować.
SW-5606-3156-4802

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #11691 dnia: Kwietnia 11, 2010, 16:06:19 pm »
Ściągnąłem sobie Red Alerta na iphona. Niestety jest jakiś zjebany i kiedy już załaduje mi się do końca jakaś misja w potyczce lub kampanii, to gra się wysypuje i powraca mi do dashboardu. I tak za każdym razem, do huia.

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #11692 dnia: Kwietnia 11, 2010, 23:15:03 pm »
je**ny TVN ma jakieś je**ne pojęcie o zmianie programu na okres żałoby. Rozumiem, że rozrywka wypada, tak powinno być, ale kur**, zamienili Frantic Polańskiego na jakieś je**ne gówno Greystoke: Legenda Tarzana, Władcy małp z 1984. No kur**, tydzień filmów dla ludzi nie będzie?

Ohtar

• Gość
« Odpowiedź #11693 dnia: Kwietnia 11, 2010, 23:23:10 pm »
Wyjeb ogłupiacz, albo oddaj do domu opieki :P

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #11694 dnia: Kwietnia 11, 2010, 23:44:23 pm »
zamienili Frantic Polańskiego na jakieś je**ne gówno Greystoke: Legenda Tarzana, Władcy małp z 1984.

Hę? Przecież jeszcze chyba po Faktach leciała reklamówka 'Frantica' :lol:
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

_Music

• Łajka
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #11695 dnia: Kwietnia 12, 2010, 01:18:15 am »
Nadgorliwośc niektórych podczas tych dni przekracza wszelkie granice- zbyt dużo podobieństw do szopki jaką zgotowali ludzie po śmierci papieża tutaj powoli widzę.

Oczywiście że jest to tragedia, oczywiście ze powinno się jakoś zachowac i oddac hołd prezydentowi i tym wszystkim ludziom, ale jak mi dzisiaj współlokator pół dnia pierdzielił jakim to Kaczyński był wybitnym i wielkim Polakiem na miarę Kazimierza Wielkiego, to żałośc ogarnia. Też mi pokazywał że studenci w akademikach postanowili oddac "hołd" odpowiednio gasząc i włączając światło w wybranych pokojach, by powstał wielopiętrowy krzyż. Niech tetrisa w ten sposób robią, nie krzyże.

Obawiam się że znowu taka żałoba na pokaz, do kompletu brakuje tylko koszulek z wizerunkiem Kaczyńskiego i jakimś napisem w stylu "Kaczyński Wielki I". Na necie oczywiście taki rodzaj tandety już jest, jak to już zostały przytoczone jakieś dupne wierszyki 16 latek.

Gdzie tu jakaś skromnośc? Kiedy Ci głupi ludzie zrozumieją, że żałobę nosi się w sercu, nie na stronie internetowej, czy krzycząc wokół jacy to oni przejęci tą katastrofą, mimo że wcześniej dupy na wybory nie chciało się ruszyc?

Również nie widzę powodu by cokolwiek zmieniac w swoim życiu chociażby przez tydzień. Dobrze że ludzie się wyciszają, ale niec hto będzie prawdziwe, a nie wrzeszczą jak opętani i solidarnie bojkotują 18stkę koleżanki Lupiego.

pachu

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
« Odpowiedź #11696 dnia: Kwietnia 12, 2010, 14:59:03 pm »
Nadgorliwośc niektórych podczas tych dni przekracza wszelkie granice- zbyt dużo podobieństw do szopki jaką zgotowali ludzie po śmierci papieża tutaj powoli widzę.

Oczywiście że jest to tragedia, oczywiście ze powinno się jakoś zachowac i oddac hołd prezydentowi i tym wszystkim ludziom, ale jak mi dzisiaj współlokator pół dnia pierdzielił jakim to Kaczyński był wybitnym i wielkim Polakiem na miarę Kazimierza Wielkiego, to żałośc ogarnia. Też mi pokazywał że studenci w akademikach postanowili oddac "hołd" odpowiednio gasząc i włączając światło w wybranych pokojach, by powstał wielopiętrowy krzyż. Niech tetrisa w ten sposób robią, nie krzyże.

Obawiam się że znowu taka żałoba na pokaz, do kompletu brakuje tylko koszulek z wizerunkiem Kaczyńskiego i jakimś napisem w stylu "Kaczyński Wielki I". Na necie oczywiście taki rodzaj tandety już jest, jak to już zostały przytoczone jakieś dupne wierszyki 16 latek.

Gdzie tu jakaś skromnośc? Kiedy Ci głupi ludzie zrozumieją, że żałobę nosi się w sercu, nie na stronie internetowej, czy krzycząc wokół jacy to oni przejęci tą katastrofą, mimo że wcześniej dupy na wybory nie chciało się ruszyc?

Również nie widzę powodu by cokolwiek zmieniac w swoim życiu chociażby przez tydzień. Dobrze że ludzie się wyciszają, ale niec hto będzie prawdziwe, a nie wrzeszczą jak opętani i solidarnie bojkotują 18stkę koleżanki Lupiego.

+ właśnie o to chodzi !

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #11697 dnia: Kwietnia 12, 2010, 15:16:57 pm »
Nie zauważyłem, żeby Lupi wrzeszczał jak opętany i cokolwiek bojkotował. Nie chce, nie ma ochoty i nie idzie - to wszystko. Swoją drogą dziwi mnie podejście niektórych. Powiedz takiemu, że w obecnej chwili nie wypada iść na imprezę, to cię zjedzie i powie, że to jego sprawa, a powiedz, że sam nie idziesz, to nie omieszka się do ciebie przypieprzyć i skrytykować.

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #11698 dnia: Kwietnia 13, 2010, 13:47:56 pm »
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pogrzeb-pary-prezydenckiej-odbedzie-sie-na-wawelu,nId,272456

Lech Kaczyński pochowany wraz z żoną na Wawelu obok królów Polski. A ptaszki w Watykanie już coś ćwierkają o beatyfikacji.

Tych, którzy podjęli decyzję o miejscu pochówku prezydenckiej pary, pozdrawiam serdecznie życząc intensywnej podniety podczas dalszego cudowania i jak najgłębszych doznań duchowych związanych z polityczną dewocją.

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
« Odpowiedź #11699 dnia: Kwietnia 13, 2010, 18:14:44 pm »
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pogrzeb-pary-prezydenckiej-odbedzie-sie-na-wawelu,nId,272456

Lech Kaczyński pochowany wraz z żoną na Wawelu obok królów Polski. A ptaszki w Watykanie już coś ćwierkają o beatyfikacji.

Tych, którzy podjęli decyzję o miejscu pochówku prezydenckiej pary, pozdrawiam serdecznie życząc intensywnej podniety podczas dalszego cudowania i jak najgłębszych doznań duchowych związanych z polityczną dewocją.
Ja pitole. Nie róbmy z Kaczyńskiego bohatera narodowego. Rozumiem, że zmarł w tragicznych okololicznościach, ale tyle z tego. Nie był nikim nadzwyczajnym - tylko średnim prezydentem.

Jeszcze trochę i zaczną mu stawiać pomniki.

Ohtar

• Gość
« Odpowiedź #11700 dnia: Kwietnia 13, 2010, 18:18:34 pm »
W sumie zginął pełniąc obowiązki wobec kraju.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11701 dnia: Kwietnia 13, 2010, 18:30:02 pm »
No to niech każdego policjanta czy strażaka chowają na Wawelu obok polskich królów.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #11702 dnia: Kwietnia 13, 2010, 18:31:54 pm »
Policjanta i strażaka nie wybiera się w demokratycznych wyborach.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11703 dnia: Kwietnia 13, 2010, 18:38:54 pm »
I co z tego?

Mam rozumieć, że jesteś za tym żeby pochowali Kaczyńskiego obok Zygmunta czy Sobieskiego? Z jakiej racji?

Wiadomość scalona: Kwietnia 13, 2010, 18:39:59 pm
Ja pitole. Nie róbmy z Kaczyńskiego bohatera narodowego. Rozumiem, że zmarł w tragicznych okololicznościach, ale tyle z tego. Nie był nikim nadzwyczajnym - tylko średnim prezydentem.

Ktoś też napisał, że już cyrk z tego robią. I chyba faktycznie.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #11704 dnia: Kwietnia 13, 2010, 18:41:33 pm »
Nisko upadacie ludzie. Prawda jest taka, że ch** wam do tego. Nie macie żadnego moralnego oceniać czy ktoś jest godny takiego bądź innego miejsca pochówki.

http://www.alert24.pl/alert24/0,0.html

Opluwali za życia, opluwają po śmierci. Wstyd mi za taki naród.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #11705 dnia: Kwietnia 13, 2010, 18:42:03 pm »
I co z tego?

Mam rozumieć, że jesteś za tym żeby pochowali Kaczyńskiego obok Zygmunta czy Sobieskiego? Z jakiej racji?

Ja tylko stwierdziłem, że Twoje porównanie nie ma najmniejszego sensu (porównanie urzędu prezydenta do urzędu policjanta). Nie napisałem nigdzie, że jestem za czy przeciw pogrzebowi pary prezydenckiej na Wawelu. Tą opinię pozostawię dla siebie.

Ohtar

• Gość
« Odpowiedź #11706 dnia: Kwietnia 13, 2010, 18:43:30 pm »
I co z tego?

Ja tylko stwierdziłem, że Twoje porównanie nie ma najmniejszego sensu (porównanie urzędu prezydenta do urzędu policjanta). Nie napisałem nigdzie, że jestem za czy przeciw pogrzebowi pary prezydenckiej na Wawelu. Tą opinię pozostawię dla siebie.

Wpis.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11707 dnia: Kwietnia 13, 2010, 18:45:19 pm »
Jakie opluwanie? Nie widzisz już różnicy między zdrowym rozsądkiem a opluwaniem?
Rozumiem, że teraz każdą krytyczną wypowiedź odnośnie ś.p. prezydenta będziesz nazywał "opluwaniem"?

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11708 dnia: Kwietnia 13, 2010, 18:56:09 pm »
Nisko upadacie ludzie. Prawda jest taka, że ch** wam do tego. Nie macie żadnego moralnego oceniać czy ktoś jest godny takiego bądź innego miejsca pochówki.

http://www.alert24.pl/alert24/0,0.html

Ale do mnie mówisz? Nie czuję się jakobym nisko upadł. Tak samo ani nie lizałem mu pośmiertnie dupy, ani nie krytykowałem, to mnie akurat średnio obchodzi. Skończ już ciągle, że wszyscy go "opluwają", bo zaraz się popłaczę nad jego smutny losem normalnie.

I właśnie nie, nie ch** mi, czy jakiemukolwiek innemu Polakowi do tego. Bo jeśli nie obywatel tego kraju, to kto kur** ma prawo oceniać czy i gdzie powinien spocząć prezydent Polski? Co, papież kur**, czy może sam bóg??

I skończ już płakać - oczywiście jeśli ktoś nie zgadza się z tym żeby go pochować na Wawelu, to od razu według ciebie jest to opluwanie i w ogóle tea-baggowanie jego zwłok. Weź zdejmij z oczu klapki fanatyka, bo twoje uwielbienie i dewocja sięga niepokojącego poziomu. Wstyd mi za takich zaślepionych i przewrażliwionych ludzi.

Dlaczego nie ma sensu? W końcu służby porządkowe też pełnią obowiązki wobec kraju. I to z o wiele większym poświęceniem, narażeniem życia etc. Nie widzę przeszkód w tym, że nie zostali wybrani w demokratycznych wyborach. To chyba nawet lepiej o nich świadczy, że jakiś strażak sam wybrał taki zawód, z własnej woli, bez potrzeby jakiegoś poklasku i zdobywania poparcia innych ludzi?

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #11709 dnia: Kwietnia 13, 2010, 18:57:52 pm »
Jakie opluwanie? Nie widzisz już różnicy między zdrowym rozsądkiem a opluwaniem?
Rozumiem, że teraz każdą krytyczną wypowiedź odnośnie ś.p. prezydenta będziesz nazywał "opluwaniem"?

Wszedłeś łaskawie na facebook i przeczytałeś, jakie tam wpisy się pojawiają? Chyba nie.

Ja dziękuję za taki przejaw zdrowego rozsądku.

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #11710 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:00:34 pm »

Wybacz, ale jesteś takim nawiedzeńcem, że momentami jasna kurwica człowieka przy tobie bierze.

Co do oceniania - mamy prawo wypowiadać się, czy jest to zgodne z jakimikolwiek zasadami logiki, mamy prawo wypowiadać się w sprawie tego, czy w miejscu o historycznym znaczeniu, gdzie chowani byli KRÓLOWIE Polski, ma prawo spocząć ciało prezydenta, którego - przy całym dla niego szacunku - od innych prezydentów odróżnia jedynie sposób, w jaki umarł. Mamy prawo wypowiadać się w sprawie tego, czy Lechowi Kaczyńskiemu nie złożono już odpowiedniego hołdu i chowanie go na Wawelu nie będzie przegięciem w drugą stronę.

Ehh, ale skoro dla ciebie powściągliwość w czynieniu ze zmarłych historycznych bohaterów z góry jest opluwaniem, to pozdrawiam serdecznie. Jednocześnie życzę którejś z moich koleżanek, aby na ciebie w życiu natrafiła i cię w sobie rozkochała. Widać bowiem na przykładzie pana prezydenta, że jak już kogoś pokochasz, to największe głupstwo, czy to popełnione przez tą osobę, czy czynione wokół tej osoby (byle w jej dobrym interesie), będziesz traktował kompletnie bezrefleksyjnie. Po prostu z tępym uśmiechem zaakceptujesz, a przeciwników owych głupstw będziesz równał z ziemią drąc się na całe gardło: "NIE PLUJ NA NIĄ je**ny NARODZIE DEBILIIIII!!!!11". Tak, chyba nawet wiem której koleżance życzę takiego faceta.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11711 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:01:55 pm »
No to teksty typu:
wypisuj tam do nich na facebooku, a nie tutaj, bo tu nikt nic takiego nie robi.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #11712 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:02:18 pm »
Dlaczego nie ma sensu? W końcu służby porządkowe też pełnią obowiązki wobec kraju. I to z o wiele większym poświęceniem, narażeniem życia etc. Nie widzę przeszkód w tym, że nie zostali wybrani w demokratycznych wyborach. To chyba nawet lepiej o nich świadczy, że jakiś strażak sam wybrał taki zawód, z własnej woli, bez potrzeby jakiegoś poklasku i zdobywania poparcia innych ludzi?

Polityk też sam wybiera sobie zawód, tyle że aby zasiadać na tych najwyższych stanowiskach potrzebuje jeszcze poparcia obywateli swojego kraju. Od taka subtelna różnica. Ja wiem, że Ty nie widzisz przeszkód aby policjanci czy strażacy byli wyłaniani w wyborach, ale rzeczywistość jest taka, że nie są.

Wiadomość scalona: [time]Kwiecień 13, 2010, 19:05:23 pm[/time]
Miazga zgadzam się z Twoim ostatnim postem.

EDIT.
Kresq sorki. Źle doczytałem część Twojej wypowiedzi.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2010, 19:16:42 pm wysłana przez BoBaN »

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11713 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:06:59 pm »

Tak, chyba nawet wiem której koleżance życzę takiego faceta.
Tej, której obecny facet jest totalnym skurwielem?

Ja wiem, że Ty nie widzisz przeszkód aby policjanci czy strażacy byli wyłaniani w wyborach, ale rzeczywistość jest taka, że nie są.
Ach, to super, a skąd to wiesz? Bo z żadnej mojej poprzedniej wypowiedzi nie mógłbyś tego wywnioskować niestety. Chyba, że czytasz mi w myślach czy coś? Skąd ci się w ogóle wziął pomysł, że właściwie kiedykolwiek przyszło mi do głowy, aby policjanci/strażacy byli wybieranie w wyborach?

Polityk też sam wybiera sobie zawód, tyle że aby zasiadać na tych najwyższych stanowiskach potrzebuje jeszcze poparcia obywateli swojego kraju. Od taka subtelna różnica.
A wiesz jaka jest subtelna różnica między prezydentem, a królem? Bo to chyba kluczowa sprawa jeśli chodzi o ten cały pochówek na Wawelu.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11714 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:07:35 pm »
Wszedłeś łaskawie na facebook i przeczytałeś, jakie tam wpisy się pojawiają? Chyba nie.
Czy jesteśmy na facebooku? Nie. Czemu więc w takim razie piszesz do ludzi z facebook'a w drugiej osobie liczby mnogiej, jakbyś zwracał się do nas?

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #11715 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:12:27 pm »

Tak, chyba nawet wiem której koleżance życzę takiego faceta.
Tej, której obecny facet jest totalnym skurwielem?

Nie. Takiej, która z każdego bezgranicznie oddanego jej bezmózgiego pantofla wyciska resztki życia, pieniędzy, godności i wolności. Fajnie słuchać, jak frajernia dostaje wycisk od wątłej blondynki, a potem i tak wraca na kolanach.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #11716 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:21:28 pm »
Czy jesteśmy na facebooku? Nie. Czemu więc w takim razie piszesz do ludzi z facebook'a w drugiej osobie liczby mnogiej, jakbyś zwracał się do nas?

Opluwali za życia, opluwają po śmierci.

Nie moja wina że jesteś ślepy, przewrażliwiony i uprzedzony do mojej osoby.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #11717 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:22:16 pm »
No to teksty typu:
wypisuj tam do nich na facebooku, a nie tutaj, bo tu nikt nic takiego nie robi.

Poza tym może zacytuj całą swoją wypowiedź? Np. to "nisko upadacie ludzie", gdzie chyba jednak zwracasz się do nas?

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #11718 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:25:04 pm »
Panowie, luzujemy, luzujemy.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #11719 dnia: Kwietnia 13, 2010, 19:26:48 pm »
Poza tym może zacytuj całą swoją wypowiedź? Np. to "nisko upadacie ludzie", gdzie chyba jednak zwracasz się do nas?

Bo że trzeba upaść bardzo niziutko, żeby uzurpować sobie prawo do decydowania, czy ktoś jest godny takiego lub innego miejsca pochówku, to osobna sprawa.