O tak, jeśli chodzi o twarze to osiągnęli mistrzostwo. Ale można by poprawić polygon count obiektów i postaci... Ale i tak jako całokształt robi niezłe wrażenie, chociaż spodziewam się po next genie więcej(który to już raz to mówię?).Btw, Snejk w tym trailerze strzela do tych dzieci, czy to po prostu inna scena? Jak myślicie?Poza tym ciekawi mnie, czy przeciwnikami będą dzieci z karabinami... To mogłoby być zbyt mocne.
Kojima mówił kiedyś, że jego kolejny projekt będzie dotykał kontrowersyjnych tematów, więc mogą być i dzieci - żołnierze.
Na razie obecna generacja. Nic nie mówią o PS4. Chyba, że Kojima zacznie konfę sony MGSem na PS4
Wg mnie Konami za chiny nie pozwoliłoby na wypuszczenie gry, w której zabija się dzieci. Z miejsca MGSV zostałby zbanowany w większości krajów bo to już lekka przesada. No ale z punktu widzenia gracza jestem otwarty na takie drastyczne opcje - w końcu znając kojimę grę będzie można przejść bez żadnego killa.
Cytat: szafa w Czerwca 10, 2013, 21:45:07 pmO tak, jeśli chodzi o twarze to osiągnęli mistrzostwo. Ale można by poprawić polygon count obiektów i postaci... Ale i tak jako całokształt robi niezłe wrażenie, chociaż spodziewam się po next genie więcej(który to już raz to mówię?).Btw, Snejk w tym trailerze strzela do tych dzieci, czy to po prostu inna scena? Jak myślicie?Poza tym ciekawi mnie, czy przeciwnikami będą dzieci z karabinami... To mogłoby być zbyt mocne.Te dzieci to będzie jego nowa armia.
Cytat: Kyokushinman w Czerwca 10, 2013, 21:51:17 pmCytat: szafa w Czerwca 10, 2013, 21:45:07 pmO tak, jeśli chodzi o twarze to osiągnęli mistrzostwo. Ale można by poprawić polygon count obiektów i postaci... Ale i tak jako całokształt robi niezłe wrażenie, chociaż spodziewam się po next genie więcej(który to już raz to mówię?).Btw, Snejk w tym trailerze strzela do tych dzieci, czy to po prostu inna scena? Jak myślicie?Poza tym ciekawi mnie, czy przeciwnikami będą dzieci z karabinami... To mogłoby być zbyt mocne.Te dzieci to będzie jego nowa armia.A mi się wydaje że będziemy "ratować" dzieci czy coś takiego.Np w ramach "najdziek"
Trailer mnie poskładał. Muzyka, klimat, grafa, wszystko. Kojima umie nakręcić hype i montować trailery, oj umie.
łażenie przez 30 min po bezdrożach mnie nie jara
Cytat: Devilek w Czerwca 11, 2013, 08:46:14 amłażenie przez 30 min po bezdrożach mnie nie jaraOdkąd podobnie wyraziłeś się o RDR, Twoje zdanie nikogo.
W Uncharted jakoś dało się zrobić normalną przeprawę przez pustynię
Cytat: Devilek w Czerwca 11, 2013, 09:16:29 amW Uncharted jakoś dało się zrobić normalną przeprawę przez pustynięCo za porównanie w ogóle, lol.
Cytat: Kert w Czerwca 11, 2013, 09:21:57 amCytat: Devilek w Czerwca 11, 2013, 09:16:29 amW Uncharted jakoś dało się zrobić normalną przeprawę przez pustynięCo za porównanie w ogóle, lol.
Cytat: Snake_Plissken w Czerwca 11, 2013, 09:25:34 amCytat: Kert w Czerwca 11, 2013, 09:21:57 amCytat: Devilek w Czerwca 11, 2013, 09:16:29 amW Uncharted jakoś dało się zrobić normalną przeprawę przez pustynięCo za porównanie w ogóle, lol.
Cytat: Kert w Czerwca 11, 2013, 09:21:57 amCytat: Devilek w Czerwca 11, 2013, 09:16:29 amW Uncharted jakoś dało się zrobić normalną przeprawę przez pustynięCo za porównanie w ogóle, lol.Pierwsze z brzegu, poza tym na filmiku przyspieszają sceny nudnego łażenia więc nawet sami twórcy wiedzą że zrobili błąd
Cytat: Devilek w Czerwca 11, 2013, 10:39:43 amCytat: Kert w Czerwca 11, 2013, 09:21:57 amCytat: Devilek w Czerwca 11, 2013, 09:16:29 amW Uncharted jakoś dało się zrobić normalną przeprawę przez pustynięCo za porównanie w ogóle, lol.Pierwsze z brzegu, poza tym na filmiku przyspieszają sceny nudnego łażenia więc nawet sami twórcy wiedzą że zrobili błąd Ty poważnie?