Chyba bym się wstydził... Enyłej - przeginasz pindziola .
Obaj przeginacie. To nie Wór.
Szokują mnie posty Irasa w POLITYCE i pierdoły o ogromie kasy jaki potrzebuje na rozruch interesu.
Cytat: ruszmusk w Września 23, 2008, 13:44:22 pmSzokują mnie posty Irasa w POLITYCE i pierdoły o ogromie kasy jaki potrzebuje na rozruch interesu.Rozumiem, że znasz problem od podszewki, bo właśnie sam otwierasz lokal gastronomiczny?
Nie, Irasie drogi, ale jestem na tyle rozgarnięty, by wiedzieć, że w niepewny interes nie inwestuje się już na samym początku 450 tysięcy.
Niechlubny rekord świata Marty DomachowskiejW zawodowym tenisie to wydaje się wręcz nierealne, ale jest prawdziwe. W pojedynku pierwszej rundy tenisowego WTA w Seulu Marta Domachowska popełniła aż 25 podwójnych błędów serwisowych.
CytujNiechlubny rekord świata Marty DomachowskiejW zawodowym tenisie to wydaje się wręcz nierealne, ale jest prawdziwe. W pojedynku pierwszej rundy tenisowego WTA w Seulu Marta Domachowska popełniła aż 25 podwójnych błędów serwisowych.
Najlepszy jest komentarz pod spodem:"Kogo interesuje jej gra. Ważne że ma niezłe zderzacze hadronów. ...~fizyk_jądrowy"
Dajcie obrazki same bo mi sie nie chce zakładać konta
poj**@ło cię gościu!?
Co to kutwa jest?!
Cytat: mateo w Września 24, 2008, 22:40:02 pmpoj**@ło cię gościu!? Niby co to ma znaczyć? Wsadził w spoiler, bo mikes prosił. Nikt Ci nie kazał oglądać.
Cytat: Lupi w Września 24, 2008, 22:44:44 pmCytat: mateo w Września 24, 2008, 22:40:02 pmpoj**@ło cię gościu!? Niby co to ma znaczyć? Wsadził w spoiler, bo mikes prosił. Nikt Ci nie kazał oglądać.ale k*** litości!szokuje mnie to co zapodał koleś zwany dark\ O_o odrobinę normalności l u d z i e.
Cytat: mateo w Września 24, 2008, 22:55:01 pmCytat: Lupi w Września 24, 2008, 22:44:44 pmCytat: mateo w Września 24, 2008, 22:40:02 pmpoj**@ło cię gościu!? Niby co to ma znaczyć? Wsadził w spoiler, bo mikes prosił. Nikt Ci nie kazał oglądać.ale k*** litości!szokuje mnie to co zapodał koleś zwany dark\ O_o odrobinę normalności l u d z i e.To Cie szokuje ? teraz co oferuje internet to można zobaczyć naprawdę dużo gorsze rzeczy.
bąbel, a namacalnie ucięta duża warstwa skóry z widokiem na wnętrzności to co innego. (jeszcze w takim miejscu, obłęd)sick !!!
Cytat: mateo w Września 24, 2008, 23:13:19 pmbąbel, a namacalnie ucięta duża warstwa skóry z widokiem na wnętrzności to co innego. (jeszcze w takim miejscu, obłęd)sick !!!No, prze*ebane jak cholera, biorąc pod uwagę, że to samo masz pod skórą. Co w tym takiego obrzydliwego?
WTF?!
niezły fake