Taki FPS Mass Effect
Mam nadzieje, że na forum ktoś będzie brał na PS4 bo liczę na konkretną ekipę do coopa
Jeżeli gameplay będzie fajny to kto wie Tylko, że na jesieni GTAV, więc może być problem w moim przypadku.
Cytat: Ryo w Czerwca 09, 2014, 14:22:04 pmNa dniach będę miał kod do alphy, ogram i powiem co i jak.I jak masz już alphę? Jak opinie ? Gra mi się podoba i z chęcią zakupię, ale przydałaby się jakaś obiektywna opinia
Na dniach będę miał kod do alphy, ogram i powiem co i jak.
Na konfie sony powiedzieli, że każdy posiadacz ps4 w czwartek będzie mógł pobrać alphe Destiny i do końca weekendu pograć
Jakby się dało łazić w tpp, to nawet troszeczkę bym się grą zainteresował. Pokazali już krasnale ogrodowe?
Cytat: Iras w Czerwca 12, 2014, 14:23:11 pmJakby się dało łazić w tpp, to nawet troszeczkę bym się grą zainteresował. Pokazali już krasnale ogrodowe?Akurat design Destiny poszedł bardzo do przodu względem Halo. Bardziej przypomina Mass Effect niż poprzednią produkcje Bungie.
Pokazali już krasnale ogrodowe?
Halo series have never been considered as the pinnacle of gaming, mainly because of these ridiculous and unfitting in-game enemies - garden gnomes that could put adult manlets to shame. Will Bungie's new IP include foes similar to those little bastards? Honestly, at this point in development and widely known leaks we really don't know but there's also a quite optimistic news. Destiny's lately revealed new feature - extended character editor in which you're more than welcome to equip your hero with weared coat and baseball cap simultaneously. This option shows Destiny's true potential and in our opinion really seals the deal and sells the game.
Typek z forum PE nakurwia live.
Cytat: el becetol w Czerwca 12, 2014, 20:32:46 pmTypek z forum PE nakurwia live.http://gameonly.pl/forum/index.php?action=profile;u=4877
jak się aktywuje dostęp do bety?
Po obejrzeniu filmików z multi widzę potencjał w tej grze, odrzut jest, termowizji i laserów nie widziałem (mam nadzieje, że nie da się odblokować w dalszej części gry za dużo dziadostwa) więc jak balans będzie ok to może wyjść naprawdę świetna gra. Poziom życia wydaje się dobrze zbalansowany nie ginie się od jednej kulki jak w CoD, chociaż mogłoby być minimalnie mniej życia.
http://www.twitch.tv/pokrytysniegiemTypek z forum PE nakurwia live.Ten lektor jakiś zmulony.
Witamy w świecie Destiny. Niezmiernie się cieszymy, że trafiłeś do puli wybrańców, którzy zobaczą jak wygląda najnowsza gra Bungie - Destiny. Poniżej znajdziesz swój kod dostępu. Zrealizujesz go na PS4 w sklepie PSN. Pamiętaj, do gry niezbędne jest konto PSN+. Zapoznaj się proszę z załączonym dokumentem dotyczącym Destiny. Kod będzie aktywny od czwartku, 12 czerwca od 21:00 do niedzieli, 15 czerwca do 21:00.
więc dziś w sumie mam ostatni dzień na granie.