Windo i Mrocz, dajcie znać czy i o której gracie, to jak dam rade to wbije i byśmy pobiegali wspólnie
Gram. Jakoś 20-21 powinienem być.
Dobra też będę koło 20.00 tylko początek Huntera muszę ukończyć
Spróbujemy wszystkie misje przejść a potem może RAID?
Swoją drogą w trybie RAID, którego przechodziłem wczoraj Warlockiem grałem w 4 osoby, a przez chwilę w 5. Więc tam może chyba więcej graczy naparzać
(ten tryb coop z forsowaniem fortecy i bossami
)
A co do polonizacji to serio nie rozumiem WAszych narzekań. Zawsze kiedy jest możliwość to gram po polsku i jest git. Infamous miał bardzo dobrą polonizacje. Takie uogólnianie z dupy powiem Wam to jest. Jeszcze jak ktoś ma taki gust i woli w oryginale grać to spoko niech sobie gra, ale jak aktywnie chodzi i hejtuje jakie to polonizacje be i ich nie powinno być to dla mnie jest sranie na własny język z wyboru. Takich to sie powinno wysiedlać skoro im się tak nie podoba.
Ja nie mówię, że polonizacji ma w ogóle nie być, ale jej brak to nie jest żadna wada. Zwłaszcza, jeśli za polonizacje miałby odpowiadać LEM. Przypomnij sobie ich "dzieła" Call Of Duty i Enemy Territory Quake Wars
O ile COD miał kinową i tak to się nie rzucało w oczy, to Quake Wars był tak żałosny, że grało się z beką w niego przez te wszystkie "kreskówkowe" głosy.
Zresztą w Destiny też czuje, że mielibyśmy do czynienia z partactwem. Takie nazwy jak Hive? Fallen? Traveler? Już to czuje Ul, Upadli i Podróżnik... Sorry, ale naprawdę dobrze, że tej polonizacji nie będzie
Jeszcze jakby pokusili się o dubbing to gra by przypominała kreskówkę a nie grę z epickim klimatem