No mi przez weekend wpadły 4 egzotyki i teraz jestem koks
Zrobiłem z kumplami Nightfalla i wpadł mi Voidfang Vestment, exotic armor dla Warlocka, który akurat też w ten weekend był do kupienia u Xura. Z racji, że już nie musiałem kupować tego armora (bo sie przymierzałem do kupna) to dozbierałem robiąc bounty na Bad Juju strange coinów i kupiłem Icebreakera. Jako że wpadło mi też trochę moth of light na strajkach (25 strajków !!) to kupiłem engram na hełm i dostałem Third Man dla huntera. Potem dozbierałem punktów na multi i dokończyłem bounty na bad juju.
Nie pamiętam kto mi to mówił jak graliśmy, czy Mrocz czy Andryush, ale Bad Juju nie jest tak słabą bronią jak sie wydaje. Niby słyszałem, że słabe bo ma mały magazynek, ale przecież ta broń ma perka, który sprawia, że broń przeładowuje się instant i w dodatku każdy kill zwiększa na chwile obrażenia. Jak dojdzie sie do tego perka do bad juju jest wymiataczem, w szczególności na multi. W skrzynce czeka na huntera którego kiedyś zrobie już 2 legendy i 1 exotic. Jak wyjdzie pierwszy dodatek z nowymi misjami i strajkami to sobie zrobie huntera i po wbiciu 20lv od razu podskocze pewnie do 25
.
Ta gra jest jak cholerna heroina.