Powiem, że z opisu zawartości miałem wrażenie, że to DLC wydaje się strasznie małe, ale po tym filmiku uznałem, że może być MEGA ciekawe.
Zwróciłem uwagę na to, że zmienili narracje. Czuje, że fabuła dodatku może być lepsza niż podstawowej gry. Przede wszystkim w misjach mówi do nas Eris, a nie Ghost
Pozwala mi to podejrzewać, że w story może się będzie pojawiać friendly NPC
Do tego Sword Of Crota wraca!
Strike zintegrowany ze story. Ciekawe o co w tym chodzi. Poprzednie strike'i też niby były zintegrowane ze story, ale nie były ich bezpośrednią kontynuacją. Czyżby Strike z narracją i cutscenkami?
No i Raid. Zeskok do HIVE PIT mam wrażenie, że dostaniemy sekwencje free fall
Powiem, że to DLC może nas wszystkich pozytywnie zaskoczyć... Zwłaszcza, że widać jak Bungie próbuje słuchać społeczności i wyciąga cenniejsze pomysły z całego zalewu bólu dupy COD i HALO Fanów próbujących osłabiać wszystkie bronie w multi i płaczących że legendarki słabo wpadają
PS. Od siebie dodam, że z perspektywy czasu mega pozytywnie oceniam całe to staranie się o legendarki i egzotyki. Wszyscy na to narzekają, ale fakt, że jest ciężko to zdobyć tylko potęguje wrażenie "największej nagrody" za legendarny enegram itp
Ostatecznie widzę, że wszyscy biegają z jakimiś legendarnymi przedmiotami, a jak się zakombinuje od początku to zdobycie pierwszych legendarek jest banalnie proste.
Tu do ciebie Windomearl
od samego początku bierz wszystkie Bounty na PvE (Vanguard Bounty) bo od 1 levelu można nabijać reputacje Vanguard. Jak osiągniesz 3 rangę za free dostaniesz legendarny sprzęt i będziesz mógł kupić za VM kolejne