Dwie płyty 120x65, dwie 65x65 i belki dł 120cm wys 6cm. Do tego 8 wywietrzników.
Pewnie pinki mu tak wytłumaczył, to tak zrobł.
ZAINSTALOWAŁ CI SIĘ PACZ?
Kret zyje
Burger King postanowił zrobić psikusa swojemu największemu konkurentowi. Polski oddział sieci obwieścił na Facebooku, że każdy, kto zrobi sobie zdjęcie w firmowej koronie Burger Kinga, stojąc przy kasie baru McDonald’s, otrzyma 30-procentową zniżkę. Co ciekawe, do udziału w zabawie zgłosiła się już… pracownica McDonalda.
Barca chuj
W tej edycji LM ja już chyba też. Bayern mnie wkur**a bo gra taką samą nudną piłkę jak barcelonka, o nudnej piłce chelsea to nawet nic nie mówię, Real w sumie zawsze lubiłem, tylko za Murinho mnie wkurwiali, a Atletico spoko za walkę i charakter.
W żeby w ten weekend Liverpool wygrał z City, to będzie git a Simeone też nie lubie. Barcelona potrzebuje nowych piłkarzy, wypalili się jako zespół, nawet Messiemu się nie chciało biegać, jak nic nie przegrają w lidze to ostatnia kolejka z Atletico, mecz o wszystko.
Oj nie polubimy się dzisiaj Chociaż Kibicuje Chelsea to za Mourinho nie przepadam, nie przesadzajmy Bayern gra ciekawszą piłkę od Barcy.