Ja w GIMPie obrabiam.
Nawet nie macie pojęcia jak ja wam zazdroszczę tych skilli w photoshopie, ja to się przy każdym obrazku męczę jak Xbone przy 1080p.
Marins:Solid:Windo:Wooyek:
Czyż jedynie urząd trójkując można rządy sprawować?Czyż można słusznej nie wyniuchać rady? Ważniejsze jest jednak to, by jej wyniuchawszy zmienić, co złe.Czyż nie jest potrójnie prawdziwie szlachetny ten, kto się natrukał, choć się na nim ludzie nie poznali?
Piter:LemMarins:Solid:Windo:Wooyek:Tytacz:Svon:Ryo:Becet: Master:
Pozostali, którzy nie dali swojego ryja do avka mają pewno powody, żeby się wstydzić swojej mordy.
Fixed, bo się homoseksualnie do mnie zbliżyłeś.
Odległość od partnera (dystans fizyczny między rozmówcami) odległość w trakcie komunikacji jest ważną informacją o wzajemnych relacjach i poziomie akceptacji. Odległość od partnera jest związana z relacją zachodzącą między dwiema osobami i walką o własne terytorium psychologiczne. Im większa jest sympatia tym odległość między nimi podczas rozmów jest mniejsza i odwrotnie. Jeżeli odczuwamy do kogoś niechęć lub się go boimy zawsze będziemy dążyć do utrzymania bezpiecznego dystansu przestrzennego. Odległość od partnera dzieli się na 4 strefy:Intymną (bezpośredni kontakt dotykowy). Dotyk i kontakt fizyczny oznacza zwykle zażyłość. Może mieć charakter pozytywny, wyrażając chęć bycia z drugą osobą (uścisk dłoni, głaskanie, przytulenie, pocałunek), lub negatywny świadczący o lekceważeniu drugiej osoby albo wręcz jej atakowaniu czy molestowaniu. Indywidualna (przestrzeń wyznaczona zasięgiem naszych rąk). Społeczna (powstająca podczas codziennych kontaktów społecznych). Przestrzeń ta jest ograniczona do takich rozmiarów, aby do utrzymania interakcji nie były potrzebne dodatkowe urządzenia. Publiczna (umożliwiająca bezpośredni kontakt wzrokowy przy równoczesnym użyciu sprzętu nagłaśniającego; choćby podczas wykładu czy zebrania).
Bo dobrze wiedział, że Cancer nie da, więc ma wymówkę. Ot co.
Nie pierdol!
Mój ryj był dużo razy na forum. Wolę oglądać koreankę niż moją gębę.