http://imgur.com/qGAbNrf
I na uja Ci ten magister ? Ja mam mgr inż inż i arbitralnie moge powiedziec, że na uja te papierki
A ja nie mam żadnego tytułu, pracuje w zawodzie i nie narzekam ;D
Ja nie potwierdzam. Robię w zawodzie, w którym tytuł jest potrzebny i jest niestety tylko kolejnym, niezbędnym krokiem do zdobycia następnego, ważniejszego papierka. Bez tego słabo.
Udało się, jestem magistrem, dostanę za to jakieś cycki ?
Expert jak ch** Cytat: Devilek w Października 13, 2014, 15:25:42 pmUdało się, jestem magistrem, dostanę za to jakieś cycki ? Gratulacje. Teraz możesz wrzucić cycki.
Cytat: Soul hunter 16 w Października 13, 2014, 17:45:45 pmA ja nie mam żadnego tytułu, pracuje w zawodzie i nie narzekam ;DNo bo do banku spermy nie trzeba papierka- innymi słowy: do jakiego zawodu nie trzeba papierka? IT?
Mówiłem niedawno, że o zoo w Gdańsku słyszałem same dobre opinie. Chyba nie jest tam do końca normalnie skoro dzisiaj lew zagryzł samicę na oczach zwiedzających (klik). Swoją drogą wszystkie lwy jakie widziałem w niewoli były agresywne, a wybiegi pozwalały w łatwy sposób dręczyć zwierzęta.
Cytat: Lupi w Października 14, 2014, 02:39:07 amMówiłem niedawno, że o zoo w Gdańsku słyszałem same dobre opinie. Chyba nie jest tam do końca normalnie skoro dzisiaj lew zagryzł samicę na oczach zwiedzających (klik). Swoją drogą wszystkie lwy jakie widziałem w niewoli były agresywne, a wybiegi pozwalały w łatwy sposób dręczyć zwierzęta.Byłem w tym zoo dwa tygodnie temu i widziałem jak szympans sobie nasrał na rękę. Bardzo przyzwoite zoo.
małpy często rzucają gównem w ludzi oraz przy widowni wkładają sobie palce w dupy