CO KURWA XD
no to macio wymemłał tą kiełbę w gębie, otworzył ja do lupiego i zrobił takie "e e e e eeee"
Do kiedy mi GoWa zostawiasz, Kiełbi?
TAKO MINĘ MIAŁ XD
Cytat: Ryo w Marca 25, 2013, 18:56:03 pmDo kiedy mi GoWa zostawiasz, Kiełbi? No jutro bym sobie po obronie pogral, ale pewnie wpadne jak furke uruchomie
Ej obczajcie, na tym zdjęciu co dał Kebi, mój język wygląda jak żołądź prącia
A to kij, z drugo ladowarką wyjdzie tyle samo pewnie xd
Ja pierdole jak mnie telepie w srodku, jakas delira czy chuj wie co.
Psy nie muszą wrzucać filmików na yt, żeby pokazać, kto tu rządzi. Zakompleksione koty nakurwiają na yt miliony filmików, bo chcą za wszelką cenę wygrać. To smutne.
Cytat: svonston w Marca 25, 2013, 22:28:24 pmPsy nie muszą wrzucać filmików na yt, żeby pokazać, kto tu rządzi. Zakompleksione koty nakurwiają na yt miliony filmików, bo chcą za wszelką cenę wygrać. To smutne.Nie muszą, bo na każdym żebrzą o żarcie, liżą/wąchają cudze dupy albo biegają, jak poj**ane. I tak, jakby filmików/zdjęć/gifów z psami było mało.
Cytat: Kert w Marca 25, 2013, 22:37:59 pmCytat: svonston w Marca 25, 2013, 22:28:24 pmPsy nie muszą wrzucać filmików na yt, żeby pokazać, kto tu rządzi. Zakompleksione koty nakurwiają na yt miliony filmików, bo chcą za wszelką cenę wygrać. To smutne.Nie muszą, bo na każdym żebrzą o żarcie, liżą/wąchają cudze dupy albo biegają, jak poj**ane. I tak, jakby filmików/zdjęć/gifów z psami było mało.To wina zazdrosnych kurwów kotów. Psy siedzą z psim piwerkiem w ręku i mają z tego bekę. Potwierdzone info.