Jakiego laptopa możecie mi polecić (do pracy i przeglądanie internetu) do 1200zł? Najważniejsze to solidne wykonanie i pojemny dysk.
Rozwalające są prognozy pogody. Każdego dnia kiedy wchodzę jest coś innego. Jak te głąby mogą w ogóle nazywać to swoje wróżenie z fusów "prognozą". Nie potrafią przewidzieć pogody na kolejny dzień, a bawią się w długoterminowe prognozowanie.
Co tam jakiś mecz. Na tuskowizji dupy się wyginają i płaczą. tvn - tak bardzo rocznica w dupie.
Karłowaty na boisku, mam nadzieję, że fhancuzy swojego tempa nie zwolnią
Przecież to jest proste. Idzie sobie front atmosferyczny, w pogodzie jest jakiś trend i można wyznaczyć prognozę na kilka dni do przodu. Problem w tym, że wiatr zawieje inaczej, wszystko się zmienia i prognozę szlag trafia. Tak było, jest i będzie.
Najbardziej ch**owe w tym nowm allegro jest ta lista u góry rozwijana. Jak zjeżdżam myszką z paska adresu na przedmioty to wysuwają się te gówniane kategorie przysłaniające cały ekran -__-'
O, a na czym się zaciągasz? Chcę kupić większą baterię [jakiś eGo] na clearomizery, bo obecny zestaw [mała bateria i kartomizery] mnie w ogóle nie zadowala i zastanawia mnie, co można polecić takiego