Co najciekawsze, dalibyście radę. Kumpla mam, co regularnie biega w maratonach. Wg jego słów, jeżeli nie ma problemów ze stawami czy tam innym, motorycznym gównem, gdyby zacząć regularnie biegać, to po paru miesiącach spokojnie półmaraton pęka, rok - półtora i maraton można spokojnie trzasnąć. Od stanu zadyszka po paruset metrach do maratonu. Ludzki organizm jest pod tym względem niesamowity.
Cytat: Kert w Kwietnia 28, 2013, 12:54:05 pmCo najciekawsze, dalibyście radę. Kumpla mam, co regularnie biega w maratonach. Wg jego słów, jeżeli nie ma problemów ze stawami czy tam innym, motorycznym gównem, gdyby zacząć regularnie biegać, to po paru miesiącach spokojnie półmaraton pęka, rok - półtora i maraton można spokojnie trzasnąć. Od stanu zadyszka po paruset metrach do maratonu. Ludzki organizm jest pod tym względem niesamowity.ja gdzieś czytałem, że człowiek jest najlepszym biegaczem, jakiego stworzyła natura. żadne zwierzę nie ma do nas podbicia i jesteśmy w stanie każdego stwora zajechać, także dla mnie sounds legit.
Z drugiej strony rozp**rdala mnie ze ci niby sportowcy kulturyści jak pudzian czy burneika nie są w stanie postać 10 minut lekko dreptając po ringu bo zadyszki dostają. To na ch** to pakowanie na siłowni, jak potem podbiec kawałek albo po schodach wejść nawet nie możesz bo zmieniasz kolor i padasz na cyce? Zwykły człowiek spokojnie może biec pół godziny lekkim truchtem bez żadnego zmęczenia, lekkie przygotowanie i przebiegasz rodzinny maraton, a te kotlety by po 5 minutach takiego wysiłku na serce zeszli. Bardziej inwalidzi niż sportowcy.
Ależ to zapier**la
Na ulicy niewielu zdecyduje się żeby wyskoczyć na solo z takim kolesiem.
To po co mu te mięśnie?
@SvonIle ty masz lat? Jeszcze gówniarz jesteś. Będziesz za kilka, kilkanaście lat cieszył się, że nie tyłeś. Jak Ci przeszkadza, że jesteś szczaw, zapisz się na siłkę, zacznij ćwiczyć na masę, a wyniki prędzej, czy później przyjdą.
A rok temu miałeś problem ze zmieszczeniem się w ZA DUŻY garnitur?
Cytat: Kert w Kwietnia 27, 2013, 15:30:23 pm@SvonIle ty masz lat? Jeszcze gówniarz jesteś. Będziesz za kilka, kilkanaście lat cieszył się, że nie tyłeś. Jak Ci przeszkadza, że jesteś szczaw, zapisz się na siłkę, zacznij ćwiczyć na masę, a wyniki prędzej, czy później przyjdą.Nie mam czasu na siłkę + aż tak mi na tym nie zależy. 23 lata.
Cytat: svonston w Kwietnia 28, 2013, 17:45:02 pmCytat: Kert w Kwietnia 27, 2013, 15:30:23 pm@SvonIle ty masz lat? Jeszcze gówniarz jesteś. Będziesz za kilka, kilkanaście lat cieszył się, że nie tyłeś. Jak Ci przeszkadza, że jesteś szczaw, zapisz się na siłkę, zacznij ćwiczyć na masę, a wyniki prędzej, czy później przyjdą.Nie mam czasu na siłkę + aż tak mi na tym nie zależy. 23 lata.Relevant na redicie mi mignęło niedawno:http://www.quickmeme.com/meme/36k2oc/
ja muszę zacząć chodzić na siłkę ale nie mogę się zebrać + kupiłem se na allegro driving force gt w końcu będę mógł pograć w GT5 nie na padze
@ Svon Wierz mi że nie, mięśnie to obowiązek, trzeba o nie dbać inaczej robią Ci na złość. Ja generalnie 174cm, 72kg i nie narzekam, ale u mnie z kolei ręce jakoś nie chcą zgrubnąć.
Napisz coś więcej Tomek.
Cytat: inż. windomearl w Kwietnia 29, 2013, 11:23:23 amTomek, napisz coś więcej.
Tomek, napisz coś więcej.
Cytat: Ryo w Kwietnia 29, 2013, 11:32:19 amCytat: inż. windomearl w Kwietnia 29, 2013, 11:23:23 amTomek, napisz coś więcej.