Little pig, little pig let me inNot by the hair of my chiny chin chinLittle pig, little pig let me inNot by the hair of my chiny chin chin
Cytat: Straszakq w Maja 25, 2013, 04:04:47 amLittle pig, little pig let me inNot by the hair of my chiny chin chinLittle pig, little pig let me inNot by the hair of my chiny chin chinPrzypomniala mi sie ta scena
I koment o Polsce najwyżej:http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1f1ayr/the_truth_about_gaming_in_australia/ca5twar
Kilka osób z forum zarabia po 30 tysięcy zł miesięcznie, w polsce też można wygrywać.
Cytat: svonston w Maja 25, 2013, 21:25:19 pmKilka osób z forum zarabia po 30 tysięcy zł miesięcznie, w polsce też można wygrywać.Tak, ale w USA zarabialiby jeszcze więcej. Poza tym mają odpowiednie papiery, żeby tak zarabiać.
Potwierdzających ich wykształcenie.
Pensja startowa po studiach to jest 3700zł na rezydenturze bez dyżurów
Jednak w moim odczuciu podana przez Ciebie kwota, to nie jest słaby start, jak na polskie warunki (oczywiście netto).
Cytat: Gerro31 w Maja 26, 2013, 00:40:06 amPotwierdzających ich wykształcenie. Gdyby to tylko od tego zależało, to większa liczba osób w Polsce chodziłaby uśmiechnięta.Cytat: Master_666 w Maja 26, 2013, 00:47:43 amPensja startowa po studiach to jest 3700zł na rezydenturze bez dyżurów lol jak tu przeżyć.
Cytat: Kert w Maja 26, 2013, 01:01:32 amJednak w moim odczuciu podana przez Ciebie kwota, to nie jest słaby start, jak na polskie warunki (oczywiście netto).Niby tak, ale jak porównuje swoje studia z kumplami na takim np. UEK'u to mnie wku** totalny bierze, kiedy wiem ile ja muszę pracować by zaliczyć byle jaki egzamin, a ile oni. A potem sobie zostaną jakimiś biznes kontrolerami z pensją 30k /miech, a ja będe zapier**lał za niecałe 4k, do tego odpowiedzialność większa .
nudzi mi sie w pracy
Słupek w lusterka nie patrzył i pierwszeństwo wymusił.
Cytat: Patosław w Maja 26, 2013, 09:43:32 amnudzi mi sie w pracy Co robisz ? gdzie pracujesz