Ja chyba zrobię myk i nie będę się golił kilka tygodni
Cytat: Ryo w Lutego 07, 2013, 22:11:07 pmJa chyba zrobię myk i nie będę się golił kilka tygodni Ja nie mogłem wytrzymać po tygodniu, bo mnie gryzło ciągle.
TRIPLE COMBO!!!!Cały czas mam to we łbie
Przecież początek jest ładny, zupełnie jak muzyczka z tetrisa.
Cytat: Marins w Lutego 07, 2013, 21:42:54 pmJa mam dość duży "problem" z zarostem. Jeśli chciałbym być gładki jak pupcia niemowlęcia, musiałbym codziennie się golić. Biorąc pod uwagę twardość mojego zarostu i zmęczenie skóry po takim zabiegu golenie odpuściłem, za to podcinam sobie maszynką na praktycznie zero gdzie włos jest miękki, tym bardziej, że dziewczynie podoba się tzw kilku dniowy zarost a ja tym sposobem zaoszczędziłem setki złotych na maszynkach. Po tygodniu wyglądam jak menel a po miesiącu mógłbym odtwarzać rolę św. Mikołaja.Ja mam ciągle podrażnienia, jak się na zero ogolę, więc cisnę trymerem i mam zawsze jakby 1 dniowy zarost. Chciałbym mieć taki zarost, żeby ciągle mieć szary ryj jak bandyty w bajkach.
Ja mam dość duży "problem" z zarostem. Jeśli chciałbym być gładki jak pupcia niemowlęcia, musiałbym codziennie się golić. Biorąc pod uwagę twardość mojego zarostu i zmęczenie skóry po takim zabiegu golenie odpuściłem, za to podcinam sobie maszynką na praktycznie zero gdzie włos jest miękki, tym bardziej, że dziewczynie podoba się tzw kilku dniowy zarost a ja tym sposobem zaoszczędziłem setki złotych na maszynkach. Po tygodniu wyglądam jak menel a po miesiącu mógłbym odtwarzać rolę św. Mikołaja.
btw moja fota po tygodnniuSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Ryo, pierdolniesz w miare szybko Far Cry? Bo mam opcję na co-opa z ziomkiem.
Django fajny, nawet mojej dziewczynie się podobał, a ona nie trawi Tarantino (prócz Bękartów).
Lem, głupio, że od samego początku jesteś pantofel i nawet filmu nie możesz wybrać.