A sprawnie u was działa komunikacja miejska?
Tak se, nie wiem co tam od Grześka jeździ.
Ale spoko, moim gazolem możemy podjechać zanim zaczniemy pić. I tak mnie kumpel będzie odwoził już na samo chlanie ;D
Można i moim, ale ja bardziej myślałem o podróżach przez to piękne miasto z piwerkiem w ręku. Nie macie tramwajów i metra?
O ktorej bedziesz w Toro to Cie zgarne z dworca.
Pisał, że można 27, ale nie wiem na który przystanek xd Ale 27 wyjeżdża z przystanku przy Głównym, więc do pół h spokojnie da radę.
Cytat: windomearl w Marca 18, 2013, 12:10:10 pmO ktorej bedziesz w Toro to Cie zgarne z dworca.Pewnie się wybiorę tak koło 14 więc myślę jakaś 15-16 coś takiego, ale jeszcze się ugadamy.
Też się zawsze o metro pytam Mariusz, masz ten sam nr telefonu, co ostatnio?
Cytat: juve26 w Marca 18, 2013, 13:26:36 pmPisał, że można 27, ale nie wiem na który przystanek xd Ale 27 wyjeżdża z przystanku przy Głównym, więc do pół h spokojnie da radę.No to w pol godziny opierdoli. Chyba, że na korek trafi.Cytat: Soul hunter 16 w Marca 18, 2013, 13:26:56 pmCytat: windomearl w Marca 18, 2013, 12:10:10 pmO ktorej bedziesz w Toro to Cie zgarne z dworca.Pewnie się wybiorę tak koło 14 więc myślę jakaś 15-16 coś takiego, ale jeszcze się ugadamy.Daj mi swoj nr na pw. A myslalem, ze o tej porze juz se cos lykne ;p
Ile trzeba się targać od Grzesia do dworca głównego komunikacją miejską?
Windo, gratuluję objęcia funkcji admina!
Widać ze każda ciota może coś w zyciu osiągnąć. wierze ze wszystko jeszcze przede mną
Cytat: maly_pinki w Marca 18, 2013, 13:24:05 pmIle trzeba się targać od Grzesia do dworca głównego komunikacją miejską?http://www.torun.pl/pl/miasto/transport-publiczny/komunikacja-miejska/rozklad-jazdy-komunikacji-miejskiejPrzystanek u mnie to Bartkiewiczówny. Tak z 15- 20 minut ogarniesz. Zależy też od dnia i godz.Edit: fak, nie pokazało. Kliknij 27 i się wyświetli.
To pijemy już w piątek Ryo?
Cytat: maly_pinki w Marca 18, 2013, 21:13:14 pmTo pijemy już w piątek Ryo? Proponuję piwerka, trochę śliwki, pizze, meczyk Polska-Ukraina oraz gierki