Codziennie tak piszesz na przemian z dobrym humorem _^_
Przeczytałem przed chwilą kolejny artykuł o Wierze Lecha, Litarze i Grobelnym. Beka z mafii.
Ale tak fo real nieźle? Bo też jestem nienajgorszy i spoko byłoby pogierkować dłużej. MOŻEM NAD WISŁO GRAĆ.
Cytat: svonston w Sierpnia 17, 2013, 14:22:16 pmAle tak fo real nieźle? Bo też jestem nienajgorszy i spoko byłoby pogierkować dłużej. MOŻEM NAD WISŁO GRAĆ.
Sam staro wyglądasz.
Ryo kiedy gramy w penis.
ile kasy, co wziąć itp
Ale ch**owy mecz. Lewandowski bby grał to by trzy strzelił. Ciekawe co arsenal pokarze. O widzew dogadał sie z jagiellonią Dobrze niech chłopak gra bo dobry jak narazie jest a debiut z valencją i to w maladze to kur** Robercik sie chowa
Ja też się wstydzę forumersów. W realu widziałem tylko Juvego i Lema.
Ja w realu widzialem Diuka Zatkało kakało co?
Oglądałem połowę i naprawdę liverpool fajnie zagrał. Zakładzik "bezpieczny" wszedł, teraz czekam na szaleńca.
Cytat: CancerPL w Sierpnia 17, 2013, 15:51:57 pmJa w realu widzialem Diuka Zatkało kakało co?Przecież on mieszkał z Juvym w Warszawie jakiś czas i chodziłem nawet do nich wódkę pić.
Cytat: Gerro31 w Sierpnia 17, 2013, 15:49:48 pmJa też się wstydzę forumersów. W realu widziałem tylko Juvego i Lema. Lem też rucha w realu czy na zakupach był?