1 listopada? DAWAĆ NEWSA NA N4G MILIJARDY STOPNI!!!!
No pewnie, że pokażą. Wówczas mają te parę miesięcy by tłumaczyć się dlaczego taka obudowa i czas na promowanie. Będzie grube E3
Kurde, muszę zacząć oszczędzać, bo razem z ps4 przydałoby się tv kupić.
Kiedyś to się miało tv kineskopowy przez 10 lat, a teraz co dwa lata burżuje wymieniają na jakieś ambilighty Ja swój mam już chyba z 6 lat.
Cytat: Master_666 w Kwietnia 30, 2013, 13:16:58 pmKiedyś to się miało tv kineskopowy przez 10 lat, a teraz co dwa lata burżuje wymieniają na jakieś ambilighty Ja swój mam już chyba z 6 lat.O przepraszam Ja nadal posiadam Philipsa z kineskopem oferującego obraz HD i nadal na nim najlepiej ogląda się zwykłą TV. Najlepszy TV jaki miałem/mam. Obraz widoczny z każdej strony (po za tyłem ) Idealna czerń pod każdym kątem (lepsza niż w Kuro za milion PLNóf) Soczyste kolorki. Kontroler Wii również mu niestraszny bo ma pancerny kineskop Nie brzęczy i nie ma chmurekEhhh kiedyś to robili porządne telewizory
Aaaa, pan z QD... co innego ma mowic jak wymyslac bajki i wychwalac ps4
Prawie 15kafli jak juz
Ciekawe w jakiej jakości sobie pograsz w grę tego pana na tym swoim laptopie.
Jakoś 3k funtów brzmiało bardziej optymistycznie niż 15k zł W pizdu z takim laptopem, lepiej kupić obydwa next-geny + Wii U dla Mariana. Jeszcze na handhelda wystarczy, jednego i drugiego, masa gier do tego.
WiiU bedzie mialo Bayo2 i to mnie boli, bo nie chce kupowac konsoli dla jednej gry
http://www.ps3sklep.pl/playstation-4-c239.htmlJeśli takie mają być ceny gier, to chyba kogoś tu poj**ało