Całe wydarzenie odbędzie się 20 lutego o godzinie 16.00 Czasu Wschodniego, a wiec o 24:00 czasu polskiego.
kur** a ja opijam robote w srode z ziomkami. Oj będę naje**ny na ircu
Cytat: windomearl w Lutego 18, 2013, 11:46:10 amkur** a ja opijam robote w srode z ziomkami. Oj będę naje**ny na ircu Myślę, że nie wejdziesz na irca wtedy i przegapisz konfe.
W kotle będzie transmisja.
A mnie tak średnio jara, z chęcią obejrzę, ale co ja się będę oszukiwać...duch gracza we mnie zdycha okrutnie, konsoli już dawno nie włączałem w celach pogierczenia. Interesuje się tym wszystkim z przyzwyczajenia i z ciekawości, ale nawet jak bym miał kasę na PS4 to bym się zastanawiał z zakupem.
Nie jestem pewien, ale zerknij pod forumowy licznik
kur** mam nockę wtedy muszę na żądanie wziąć urlop
Szkoda, że nie ma już tutaj Nakimushiego. Wiedzielibyśmy już wszystko o nowej konsoli Sony.
Tym razem brytyjski The Times donosi o możliwej cenie konsoli PlayStation 4, która według informatorów serwisu oscylować będzie około 300 funtów, co potwierdza wcześniejsze doniesienia o możliwej cenie w granicach 1599 złotych na naszym rynku. Oczywiście nie są to pewne informacje, ale jako kolejne potwierdzenie krążących plotek pozwalają patrzeć optymistycznie na ilość gotówki potrzebnej do zakupu PS4.Gdyby faktycznie PlayStation 4 wyceniono na około 300 funtów, byłoby to o ponad 100 funtów taniej niż aktualnie panująca konsola Sony kosztowała na starcie. Po aktualnym kursie funta, przyszłoby nam zapłacić tylko 1456 złotych! Oczywiście nie możemy przeliczać bezpośrednio w taki sposób i bliżej byłoby 1599 złotych, ale możemy sobie tylko wyobrazić jak dużym sukcesem może być tak tania konsola.