design jest przebaznadziejny, zrobili z Killzone Halo....no kurva spłońcie
Killzone Blure sie powinno nazywać to coś kolorowego zblurowanego. Tekstur z Battlefielda na piecu to nie uświadczyło.
Jak to kur** wygląda.
Ja się jaram, ze w końcu akcja na Vekcie. Grafa miazga <3
Jak Crysis 2 w max detalach. Może troszkę lepiej.
Cytat: POK w Lutego 21, 2013, 02:28:20 amJak Crysis 2 w max detalach. Może troszkę lepiej.Mówisz poważnie? Krzyś 2 gorzej od tego nowego KZ wygląda.
Cytat: BoBaN w Lutego 21, 2013, 00:58:25 amJak to kur** wygląda.Jak Crysis 2 w max detalach. Może troszkę lepiej.
Zobaczymy co z tego będzie, na razie Destiny ciekawsze
Ludzie narzekający na design to chyba w Killzone 1 nie grali
Mam mieszane uczucia co do tej gry. Na tą chwile to taki ładny Killzone, ale wyprany z klimaty. Normalnie Halo, zobaczymy jednak co z tego wyjdzie może inne etapy dadzą rade.
Oho fachowcy komputerowi już szaleją Kozack wygląda, ale jakiś nieogar grał w to + rozgrywka ala COD.Zobaczymy co z tego będzie, na razie Destiny ciekawsze PsA propo Crysisa rano zapóściłem przed pracą trójeczkę i miałem 30 klaciszy na full detalach i wygląda kapitalnie
Cytat: tytacz w Lutego 21, 2013, 08:13:57 amLudzie narzekający na design to chyba w Killzone 1 nie graliWpis. Chociaż pierwszy Killzone miał bardziej stonowaną kolorystykę.Patrzę na te screeny od Irasa i moje wcześniejsze "grafa spoko" jest bardzo krzywdzące. Niewątpliwie największe wrażenie zrobił przelot przez miasto na linie. Do tego momentu byłem nastawiony neutralnie.Cytat: Kyokushinman w Lutego 21, 2013, 08:56:58 amMam mieszane uczucia co do tej gry. Na tą chwile to taki ładny Killzone, ale wyprany z klimaty. Normalnie Halo, zobaczymy jednak co z tego wyjdzie może inne etapy dadzą rade.Jak ktoś nie grał w K1, to może se tak pie**olić. Liczę na pogodzenie obu środowisk, zamieszczenie Helghan style oprawy. No i jakiś lepszy gameplay i fabułę, bo inaczej gra pozostanie dla PS4 tylko benchmarkiem.