Pełnoprawna Sam ją mam. Nawet jak PS+ ci wygaśnie to będziesz mógł dalej grać w pełną wersję
No niestety Ryo nie miał racji, gra jest zajebista nie tylko od strony graficznej. Mega fun z jazdy, wciągnąłem się mocno. Myślę na Season Passem.
Hmm, może ponowna instalacja mogłaby pomóc. Albo kompletne wyczyszczenie gry z dysku i ściągnięcie jej jeszcze raz z PSN.
CE-34878-0CE-36329-3 An error has occurred with an application or system software. Step 1: Close the application, install the latest system software and game update, and restart the system.Step 2: If a PS Camera is connected to the system, remove it and reboot the system, then go to [Settings] > [User] > [Login Settings] and turn "Enable Face Recognition" OFF.Step 3: If you have upgraded the Hard Disk Drive (HDD) in your console, please re-install the original HDD.Step 4: If the error occurs again, back up your saved data, and then go to [Settings] > [Initialization] and choose [Initialize PS4].Step 5: If the error continues and occurs with every application, or as soon as the application starts, please contact PlayStation Support.
Dajcie jakieś info od razu na ten support. E-mail czy coś. I najlepiej do evolution też, bo chu** się tak kryją w internecie że szok - FB nie mają, fanpage Driveclub ma poblokowane dodawanie komentarzy i wysyłanie wiadomości, nie hostują żadnego forum ze wsparciem ani nie podają kontaktu do wsparcia jak inni developerzy - jedyny mail jaki podają to do rekrutacji Od razu widać jak są pewni swojego produktu.
A jak nie odeślą przed moim długo wyczekiwanym urlopem? Nie, ryzyko jest za duże.
A tak w ogóle to witam po przerwie
Siema
W weekend planuję podłączyć T500RS i dam znać jak to się sprawuje.A tak w ogóle to witam po przerwie (fuck, ile to czasu minęło od ostatniego posta ) - w końcu kupiłem to sonowskie pudło.PS - szukam jakiegoś forumowego klubu, macie gdzieś wolne miejsca?
Windo z Woojkiem zakładali jakiś swój elitarny klub
Jeszcze Rajkosza odbanujcie.
Będziesz jeździł u nas. Bravia Klub GO.
Cytat: andryush w Grudnia 12, 2014, 10:48:44 amWindo z Woojkiem zakładali jakiś swój elitarny klub JADĘ Z TOBĄ NA CZASÓWKACH ZIOMECZKU!
Cytat: windomearl w Grudnia 12, 2014, 10:46:45 amBędziesz jeździł u nas. Bravia Klub GO.No to Mrocz i BoBaN mogą zacząć srać w porty Jak kupię grę Macio, to wyjebiesz Szymka z klubu i pojeździmy
Będę trzymał dla Ciebie miejsce :*
Cytat: windomearl w Grudnia 12, 2014, 10:50:24 amCytat: andryush w Grudnia 12, 2014, 10:48:44 amWindo z Woojkiem zakładali jakiś swój elitarny klub JADĘ Z TOBĄ NA CZASÓWKACH ZIOMECZKU!Oni Windom mają zbyt randomowy klub, żeby sobie nimi głowę zawracać, szukaj prawdziwych wyzwań.
Cytat: windomearl w Grudnia 12, 2014, 10:58:48 amBędę trzymał dla Ciebie miejsce :*:*Może nawet w przyszłym tygodniu se kupię, bo hajp robicie, zdzirki Tylko jeżęli będzie błąd jak u beceta to trochę lole wyjdo.
Cytat: Ryo w Grudnia 12, 2014, 11:01:19 amCytat: windomearl w Grudnia 12, 2014, 10:58:48 amBędę trzymał dla Ciebie miejsce :*:*Może nawet w przyszłym tygodniu se kupię, bo hajp robicie, zdzirki Tylko jeżęli będzie błąd jak u beceta to trochę lole wyjdo.Bierej z tej aukcji co ja, chcesz linka? Giera pierwsza klasa, nie pożałujesz.
Bierej z tej aukcji co ja, chcesz linka?
Jeszcze nie mam SLS-a odblokowanego. Cytat: windomearl w Grudnia 12, 2014, 11:03:54 amCytat: Ryo w Grudnia 12, 2014, 11:01:19 amCytat: windomearl w Grudnia 12, 2014, 10:58:48 amBędę trzymał dla Ciebie miejsce :*:*Może nawet w przyszłym tygodniu se kupię, bo hajp robicie, zdzirki Tylko jeżęli będzie błąd jak u beceta to trochę lole wyjdo.Bierej z tej aukcji co ja, chcesz linka? Giera pierwsza klasa, nie pożałujesz.Najwyżej oddasz, bo pudełko będzie po polsku a nie angielsku.