Ja poczekam na japońskie auta.
Polecam sprawdzić ile kosztuje pojedyncze DLC (będzie wiadomo wraz z DLC Redline ) bo ponoć season pass jest dużo bardziej opłacalny
Bardziej 8- .
Na duży plus jak na razie etapy poślizgowe, które dają masę radochy.
Co do grafy już znalazłem jedna wadę. A mianowicie żółte słońce, normalnie jakby każdy wyścig rozgrywał się jesienną lub zimową porą i obojętnie w jakim kraju. Dziwne to jak cholera, bo grałem ostatnio w Niesławnego i teraz zatęskniłem za tym pięknym pomarańczowo lekko czerwonym zachodem słońca.
Kyo weź ty ogarnij swoje ustawienia TV, albo ustaw sobie południe jako godzinę. U mnie słońce ma normalnie białe światło
Źle mnie zrozumiałeś bo nie chodzi mi o światło które jest białe, a o jednostajny żółty kolor słońca przez całą grę. Przez to kolorystyka trasy też niewidocznie się zmienia. Niezależnie czy jedziesz rano czy po południu i na dodatek na wszystkich trasach w grze jest tak samo, obojętnie w jakim terenie czy kraju.
W Driveclub mamy max tylko takie coś i ja tam widzę żółty kolor
:
Przydałaby się jakaś inna paleta barw tym bardziej o zachodzie.
Dokładnie takich wizualiów mi brakuje w tej grze:
W takim Motorstormie Pacific Rift zachód słońca niszczył. A tutaj tego w ogóle nie robi. Dziwne to jeszcze tym bardziej, że Ci sami goście robili te gry.
Wówczas grafa robiła by jeszcze bardziej, a zmienna pogoda dopełniła by tylko całości.
Moje ustawienia mają gówno do tego, ba nawet lepiej to powinny pokazać.
Brakuje także pełni księżyca jak i jego samego.
Według mnie ta zabawa w przestawianie godzin nie za wiele zmienia. Głównie sprawdza się tylko do tego jak szybko będzie noc czy dzień.
W Niesławnym kapitalnie to wszystko wyglądało.