Zajebiście na takiego patcha czekałem. Najpierw kumpel musi mi jednak oddać giere .
Tak to brzmi:
Audio w tej grze to absolutny majstersztyk, idący tuż tuż za grafiką.
To się musiało tak skończyć - kupiłem Przepustkę Sezonową. Za przesuwanie granicy i pokazywanie next genowych cudów, Evo w pełni na to zasługuje. Jedno z najlepszych studiów świata stało się jeszcze lepsze (Motorstorm: Pacific Rift!!!).
Chcę ciągłego rozwoju Driveclub, z dodawanymi kolejnymi "kafelkami" zawodów w menu głównym, nowych aut, torów, cyklicznych wyzwań od Evo z rankingami (coś jak sezonówki w GT) i in. To nie musi być Driveclub 2, to można rozwijać na podstawie Driveclub 1 na zasadzie stałego wsparcia, usługi online.
Chcę też nowego Motorstorma, dokładnie na tym samym silniku. Żadnego pierdolenia z miastami! Dawać błoto, piach, lasy, łąki, dżungle, góry, doliny, fiordy i kaniony, wulkany i kaldery, lodowce i moreny - dziką przyrodę, przez którą popierdalam jak wariat, z gałęziami walącymi o maskę i tumanami piachu z tyłu. Kumacie jak to by wyglądało na PS4, na tym silniku?
<portfel_otwiera_sie_sam.gif>
Takie chciejstwo, że w zasadzie nie miałem wyboru - musiałem tę cholerną przepustkę dokupić.