Bo te zwykłe rankingi jakoś z dupy wczytuje. Kiedyś miałem 3 miejsce na świecie w drifcie Venomem, potem nagle wskoczyłem na pierwsze, a tydzień później już wcale mojego wyniku nie było.
Btw. Zakończyły się wyzwania, które podjąłem żeby sprawdzić jak mocny jest Kyo. Dzięki za walkę Kyo. Tym razem nie udało Ci się mnie pokonać, ale walczyłeś dosyć zawzięcie za co plusik.
Nie dałem rady BoBaN. Trochę przez brak czasu, no ale tak słaby się tłumaczy hehe.
W ostatnim dniu jak to wyzwanie się kończyło, próbowałem się z tym driftem no, ale lekka przerwa i skill już mi spadł.
Ostatni zakręt kilka razy wpadał po 5500, ale początku już nie potrafiłem tak pojechać jak wcześniej.
Ten ostatni drift co pojechałeś na ponad 5800 marzenie
.
Dzięki wielkie za poziom walki. Plus.
Dzisiaj mi się zajebiście grało. Pobiłem Venomem na torze w Kanadzie czas BoBaNa.
Przypomnij mi w jakim wyzwaniu w Kanadzie brałem udział Venomem? Nie przypominam sobie.
To nie było chyba wyzwanie. Wbiłem sobie po prostu Venomem na Time Trial na torze w Kanadzie i mi pokazało Twój czas do pobicia. Ale dziwne, bo później jak chciałem wejść jeszcze raz, to już miałeś o tysięczne sekundy lepszy, więc nie wiem jak to dopasowuje, bo sprawdziłem i nie grałeś w tym momencie.
Na tych time trialach czy driftach nie ma zbyt dobrych wyników. Zależy na jaki trafisz, ponieważ jest zbyt dużo możliwość edycji do wyboru.