0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zgadzam się , kiedyś stwierdziłem, że idealnie nadawałaby się na smartfony taka formuła, i że trochę szkoda, że DC nie okazał się czymś ambitniejszym, na dłuższe posiedzenia.
Cytat: szafa w Października 20, 2015, 12:48:32 pmA prywatne pokoje? Pograłem ostatnio chwilę online i stwierdzam, że DC to idealna gra na krótkie, przyjemne posiadówki.Zgadzam się , kiedyś stwierdziłem, że idealnie nadawałaby się na smartfony taka formuła, i że trochę szkoda, że DC nie okazał się czymś ambitniejszym, na dłuższe posiedzenia.
A prywatne pokoje? Pograłem ostatnio chwilę online i stwierdzam, że DC to idealna gra na krótkie, przyjemne posiadówki.
Kałuże na miarę FM 6 czy PGR 4 też mile widziane .
Cytat: Kyokushinman w Października 23, 2015, 19:34:01 pmKałuże na miarę FM 6 czy PGR 4 też mile widziane .To się nie da matole.
http://www.ppe.pl/news/39523/wielkie-rozszerzenie-trafi-do-driveclub-ogloszenie-na-paris-games-week.htmlDawać nowe kraje do jazdy i śnieg z prawdziwego zdarzenia.Kałuże na miarę FM 6 czy PGR 4 też mile widziane .
Druga przepustka sezonowa....wolne żarty.
Cytat: Sylvan Wielki w Października 25, 2015, 22:30:22 pmDruga przepustka sezonowa....wolne żarty. Niby dlaczego? Większość fanów właśnie na to czeka.
Cytat: Kyokushinman w Października 23, 2015, 19:34:01 pmhttp://www.ppe.pl/news/39523/wielkie-rozszerzenie-trafi-do-driveclub-ogloszenie-na-paris-games-week.htmlDawać nowe kraje do jazdy i śnieg z prawdziwego zdarzenia.Kałuże na miarę FM 6 czy PGR 4 też mile widziane .Druga przepustka sezonowa....wolne żarty.
7.5/10
Ja mam dylemat miedzy 8.14322/10, a 8.14321/10
Grę za szybko się przechodzi. Przejedziesz każą trasę raz i już masz spokojnie czas ukończenia gry < 5h. Do pieca.
Cytat: Ryo w Października 26, 2015, 14:47:23 pmGrę za szybko się przechodzi. Przejedziesz każą trasę raz i już masz spokojnie czas ukończenia gry < 5h. Do pieca.Do tego gra jest do bólu liniowa. Jest tylko jedno zakończenie! Meta
Cytat: Ryo w Października 26, 2015, 14:47:23 pmGrę za szybko się przechodzi. Przejedziesz każą trasę raz i już masz spokojnie czas ukończenia gry < 5h. Do pieca.Nie chcę nic mówić ale tak brzmiał dokładnie zarzut obniżający ocenę Need For Speed: The Run w wielu recenzjach.
Hmm..dziwne. Zadnych wyciekow przed jutrem.
Cytat: Iras w Października 26, 2015, 01:43:33 amCytat: Sylvan Wielki w Października 25, 2015, 22:30:22 pmDruga przepustka sezonowa....wolne żarty. Niby dlaczego? Większość fanów właśnie na to czeka.Typ wydaje kasę na mikropłatności typu "podwójne punkty", a ma pretensje do Season Passa żałosne
Cytat: Mrocz w Października 26, 2015, 09:04:34 amCytat: Iras w Października 26, 2015, 01:43:33 amCytat: Sylvan Wielki w Października 25, 2015, 22:30:22 pmDruga przepustka sezonowa....wolne żarty. Niby dlaczego? Większość fanów właśnie na to czeka.Typ wydaje kasę na mikropłatności typu "podwójne punkty", a ma pretensje do Season Passa żałosne Fakt. Sylwek przyznaj się ile season passów przejebałeś w diamencikach do gier bez grafiki?