Chile i Norwegia chyba też dają radę. Kurtka, Indie faktycznie najsłabsze
W sumie to wszystkie miejscówki są konkretne właśnie po za indiami. Nie są może tragiczne, ale zdecydowanie najsłabsze z całej piątki. Bez wyrazu i charakteru. Natomiast pozostałe są genialnie zaprojektowane. Do tego jest sporo technicznych tras!! Niestety w plusowej edycji mają być Indie, które szału nie robią.
Model jazdy daje radę
Taki PGR na sterydach
Driftuje się z radochą i granie na padzie jest wystarczająco precyzyjne. Dla niektórych wkurwiające może być skrócenie drogi hamowania, można w trakcie zakrętu go "poprawić" ale naprawdę bardzo przypomina to PGR'a
Muzyka mi mega pasuje do klimatu gry, jest naprawdę udana, tylko za mało kawałków jest w grze stąd zbyt się powtarza.
Są nawet kawałki NOISII
A dla fanów Drum And Bass to będzie gratka
Grafika robi wrażenie choć trochę ząbki widać jak się przyjrzeć. Jednak oświetlenie i efekty cząsteczkowe to poezja. Nie widziałem lepszego w grach. Modele samochodów też rozpierdalają. W oddali jednak widać czasem drzewka 2D (ale to w każdej samochodówce to jest). Za to gra trzyma ostro 30 FPS. W najgorętszych momentach nie ma mowy o spadku FPS'ów. Gra czasem sprawia wrażenie 60 FPS bo wszystko chodzi ekstremalnie płynnie.
Urozmaicenie wyścigów tu gra zawodzi. Race, Time Trial i Drift tyle... Niby jest urozmaicenie w stylu wyzwań gdzie trzeba przebić wynik innego gracza, ale to nie wystarcza. Powinni dać coś więcej.
Opcji społecznościowych nie mogę sprawdzić. PSN w tej grze leży. Raz udało mi się połączyć i mnie automatycznie wyjebało.
AI przeciwników poziom standardowy. Nie robi wrażenia jak w GRID i nie wkur**a jak w "Forza 3-4 i GT5" nie jest też gumowe jak w NFS'ach. Taki standard wyścigowy.
Generalnie oceny słuszne 7-8/10, ale gra daje masę radochy. Bo sama jazda samochodem jest świetna. Niewymagająca ale mega przyjemna
Inna sprawa, jeżeli gra ma faktycznie tak ewoluować jak zapowiadają w Evolution Studio to mi się widzą motory w tej grze. Szkocja to Wyspa Man wypisz wymaluj
Jutro może wrzucę filmik z Share
No to znaleźli co dawać to wersji demo, którą przecież ma zachęcić do kupna! Dali najsłabszą lokację z całej gry i pewnie najsłabsze samochody do tego.
Auta nie są najsłabsze bo widzę tam Zonde R wśród plusowych aut
W wersji plus mają być przedstawiciele wszystkich klas więc będzie dobrze