Blizzard twierdzi, że Titan będzie nowym IP. To nie jest prawda. To spin off istniejącej serii... planują jedynie wydać go jako coś nowego. Będzie to coś, na co czekają fani Blizzarda.Jedyne co powiem, to że Titan jest i nie jest nowym IP. To spin off istniejącej gry. Titan jest kolejnych MMO Blizzarda, ale nie będzie to Warcraft.Z tego co wiem, Titan opuścił nie tak dawno fazę planowania. Do pracy zaangażowali się projektanci poziomów i designerzy. Prawdopodobnie do 2014 roku pojawi się niewiele informacji na temat Titana .Nikt nie ma dev kita? To bzdura. Według mojego kontaktu z Blizzarda, pracującego przy Titanie, Blizzard miał w listopadzie działającą wersję Titan na Xboxie. Nic więcej nie mógł mi powiedzieć, ze względu na NDA.
No za dużo IP to oni nie mają Też obstawiam Starcrafta, bo Diablo jakby nie było to klimatem przypomina Warcrafta (w sensie fantasy, potworki i czary).
MMO na PS4 jak dla mnie by było słabe, zwłaszcza od Blizz. Przecież takiego WoW'a nie idzie ogarnąć na klawiaturze, to co dopiero na padzie. Tak czy siak, dla mnie Blizz moze nic nie wydawać, bo gry tej firmy to dla mnie jedna wielka porażka.
Porzucić?Kto inny potrafi wtórną, gorszą od poprzedniczki, na którą prawie wszyscy narzekają, grę sprzedać w 7mln na samym PC?
Czy ja wiem... Cutscenki i Intra mają bardzo fajne...
daję do ps4, bo po konfie wiadomo na co gierka wyjdzie