http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019395,title,Tragedia-w-Dzialoszynie-Nurt-Warty-porwal-czworo-dzieci,wid,15875856,wiadomosc.htmlEhh ten rok to już rekordowy chyba będzie. Szokuje mnie przy okazji zachowanie ludzi, którzy komentują. Bieda, Tusk, Tusk, bieda,to oni są winni tragedii...Ostatnio byłem nad jeziorkiem, głębokość wody, około 1 metra, a koleś skacze z molo na główkę. O dziwo wyszedł cało, brak wyobraźni ludzi mnie przeraża. Znajomy dwa lata temu zrobił podobnie i jedynie co może robić, to ruszać jedną ręką i tylko ręką, bo nad palcami i dłonią nie ma władzy...
To ponoć fake był
Cytat: Kert w Sierpnia 06, 2013, 22:03:53 pmTo ponoć fake byłHm, nigdzie nie znalazłem info, że to fake
Prince Bandar, head of Saudi intelligence, allegedly confronted the Kremlin with a mix of inducements and threats in a bid to break the deadlock over Syria. “Let us examine how to put together a unified Russian-Saudi strategy on the subject of oil. The aim is to agree on the price of oil and production quantities that keep the price stable in global oil markets,” he said at the four-hour meeting with Mr Putin. They met at Mr Putin’s dacha outside Moscow three weeks ago.
As-Safir (libańska gazeta) powiedziała że książę Bandar zobowiązał się do ochrony bazy marynarki wojennej Rosji w Syrii jeśli reżim Assada zostanie obalony, ale napomknął także o czeczeńskich atakach terrorystycznych na Zimowych Igrzyskach Olimpijskich w Soczi w Rosji w przypadku braku porozumienia. "Mogę ci dać gwarancję ochrony Zimowych Igrzysk Olimpijskich w przyszłym roku. Grupy czeczeńskie które zagrażają bezpieczeństwu Igrzysk są kontrolowane przez nas, "Podobno powiedział.
Obejrzałem początek i dalej nie oglądam tego...
sceną jak lwy zabijają powolutku turystę na safari
Cytat: Szymku w Sierpnia 27, 2013, 15:50:08 pm sceną jak lwy zabijają powolutku turystę na safariDo dzisiaj mam to w głowie.
Cytat: Marins w Sierpnia 27, 2013, 20:15:16 pmCytat: Szymku w Sierpnia 27, 2013, 15:50:08 pm sceną jak lwy zabijają powolutku turystę na safariDo dzisiaj mam to w głowie. Ten co zdjęcia robił?
Dawac linka
A swiniobicie u wioskowych partaczy widzieliście? To jest dopiero HC
Czekajcie, chwila, moment. Czy mi się wydaje czy ktoś tutaj przywołał mnie w kontekście filmowania sceny, gdzie człowiek jest rozrywany przez lwy i, że te osoby stoją i jedynie filmują?Nie, to niemożliwe...
Wat, nie rozumiem co tutaj zaszło
Cytat: szmajdzik w Października 12, 2013, 00:35:53 amCzekajcie, chwila, moment. Czy mi się wydaje czy ktoś tutaj przywołał mnie w kontekście filmowania sceny, gdzie człowiek jest rozrywany przez lwy i, że te osoby stoją i jedynie filmują?Nie, to niemożliwe...O NIE CHYBA JUŻ PO DOBRYM IMIENIU MARKI SZMAJDZIK PRODUCTIONS
Cytat: szmajdzik w Października 12, 2013, 00:35:53 amCzekajcie, chwila, moment. Czy mi się wydaje czy ktoś tutaj przywołał mnie w kontekście filmowania sceny, gdzie człowiek jest rozrywany przez lwy i, że te osoby stoją i jedynie filmują?Nie, to niemożliwe...Spinasz się i traktujesz poważnie to, co napisał Raku? Chyba długo Cię tu nie było