Zielarz, czytam uważnie twoje posty. W wielu przypadkach przyznaję rację, są też kwestię, w których się nie zgadzamy. Niemniej szanuję, bo przynajmniej, choć psioczysz, to masz ten sprzęt, a i twe wypowiedzi cechuje nienaganna kultura.
Szermierkę słowną można tak w nieskończoność prowadzić, ale będzie to jałowy spór.
Jasne, M$ też wypuszcza reedycje, ale znacznie rzadziej. Przyznasz też, że kompatybilność wsteczna, to zawsze plus.
Z SotC nie jest jednak tak do końca. Wresja na PS Trzecie była lekko poprawiona, a Kazimierze zgarnęli, prawda.
Teraz tworzą grę od podstaw, ale znowu nie jest to nowość, tylko kotlet (a, to że smaczny, inna sprawa).
Bo widzisz, później się okazuje, że Sony sypie eksami, a M$ jst przy nich taki skromny.
Ja kupuję większość tych gier. Wiem zatem co i jak (nie to co tamci - neogaf i szukamy co tam ciekawego).
Wipeout - super i piękny.
Yakuza i Krasz to samo. Ale to już było. Powiedz, o ile wiesz, ile osób z GO zaliczyło Personę Piątą, taki przecież potężny eks , prawie 94% na MC.
To już w nowego Wolfa, który niedawno miał premierę gra więcej osób z forumka.
Jak już wspomniałem, nie ma co tych eksów wyolbrzymiać. A jak już, to można mieć X do najlepiej wyglądających multi, a jak ktoś koniecznie tego GoW chce ograć, kupi sobie PS4 za osiemset zł.
Bez niego przeżyje.
Co do różnic w oprawie wypowiem się, jak już protestuje nowy sprzęt. Osoby, które to już jakiś czas robią (czy to redaktorzy z Polski, czy też z z zagranicy) twierdzą, że ta jest spora.
Jednak jak życie uczy pasjonaci klęczenia przed obozem Sony widzieli różnicę pomiędzy 1080p a 900p, a teraz 4k w stosunku do 1440 już nie robi żadnej.
Najlepiej podsumowują to wszelakie komentarze. Posłuchaj recenzji Xbox One X i opinii na YouTube.
quaz, który nie ukrywa, że woli PS4 był zawsze fajny i mądrze pisał. teraz twierdzi, że X spisuje się znakomicie "M$ cię kupiło, sprzedałeś się za konsole".
To samo z innymi. Wrzawa i płacz zupełnie jak podczas ocen Zeldy i nowego Mariana.
Mnie tam wojenki nie bawią. Mam PS4, Pro, One (XS), Słicza i PCMR. Nie ukrywam, że ponad 4 tyg. na PS4 nie grałem. Nie, że mi nie odpowiada ten sprzęt, uważam, że to kawał znakomitej konsoli mającej świetne gry.
Nie dam sobie jednak wmówić, że One jest lichy. Jesteś inteligentnym facetem i nie plujesz jadem jak tamci. Powiedz, czemu One X tak dobrze się sprzedaje, jest tak rozchwytywany.
No ok, ja nie oczekuję, że jakiś Iras uda się do sklepu po swój egzemplarz, ale na takim PPE od południa co rusz pojawiają się nowi nabywcy. Ja ledwo co załapałem się na swój egzemplarz w Euro było wszytjko wyprzedane, a w Saturnie uratowało mnie to, że o dziewiątej zadzwoniłem by mi odłożono jeden.
No przecież konsola bez gier, bez eksów, tylko pady i to jeszcze na paluszki.