Akurat Twój wielki kompan na PE, czy to jeden czy drugi, nie stanowią dla mnie żadnego wyzwania. Udzielam się czy tu, czy na forum PE od wielu lat. Problem w tym, że sam ciągle się wykłócasz o to, jaki będzie nowy Xbox, a kiedy przychodzi co do czego, to umywasz ręce, bo przecież nic nie wiemy. I kolejny problem w tym, że skoro Tobie pasuje, to jak może komuś innemu NIE pasować? Przecież nie widzisz problemu. Ale dostrzegasz go, kiedy kto inny ma problem.
Sam się w tym wszystkim pogubiłeś tak samo, jak Microsoft. Najwyraźniej jesteście sobie przeznaczeni.
Kompan ? wybacz działa w pojedynkę, wykłócam ja to inaczej nazywam - stwierdzam jedynie aby poczekać na rozwój wydarzeń wstrzymać się trochę wykazać inteligencją zachować się jak dorosły człowiek a nie jak małe dziecko które zjadło wszystkie rozumy świata. On już wszystko wie najlepiej, że to będzie gówno i chujnia
więc nic nie umywam, tylko staram się wytłumaczyć, aby wykazali się cierpliwością i przestali pisać bzdety bo im więcej napiszą ich teraz, tym później więcej do tłumaczenia będą mieli. Oczywiście nie którym się zwyczajnie nie da, zupełnie jak grochem o ścianę, nigdzie też nie napisałem co mi pasuje a co nie za to Ty już po raz kolejny coś mi przyklejasz
Mało tego wyciąga z tego jakieś swoje wnioski
a przecież ja jedynie co zrobiłem to napisałem, że moja konsola jest always onlinie......a reszta już zaczyna sapać i dopisywać sobie a jego konsola jest zawsze online to znaczy, że podoba mu się rozwiązanie M$ otóż nie kur** nie podoba mi się ale jakiegoś większego problemu z tym nie mam
Co ma być to będzie, konsole się kupuje dla gier i jak się okażę, że taki Mirror Edge 2 będzie Exem na X0 to pójdę i ją kupię, żeby nie wiem co tam się działo
Soul aka Raiot nie dal rady na forum N+, bo zniknal juz jakis czas temu. Minelo juz z 4 lata
Posucha tam była okrutna więc........