Ja chyba... ku**a snie!! Moze mnie ktos uszczypnie? Konsola caly czas pod netem, zrobilem wszystkie aktualizacje i gry, ktore nie chodzily bez neta DALEJ kuzwa nie dzialaja po aktualizacji/patchach. DOOM wywala errora jak wyzej napisalem :] Teraz to samo info wywalil mi Rise of Tomb Raider. Kolejna gra czyli Wolf New Order zaktualizaowal sie i po kilku logosach wywala... Czarny Ekran i ch*j czekaj se w nieskonczonosc. Gram na konsolach od A2600 i kuzwa nigdy czegos takiego nie uswiadczylem. Ten system wogole dziala?? Moze reset konsoli i zrobienia konta od nowa, nowe instalacje i bedzie ok? Ale zaraz... To konsola, nie piec?
Po właczeniu xbone'a jesteś podpięty do www i zalogowany do swojego konta jak odpalasz grę?
Być może musiałbyś usunąć gry z dysku i jeszcze raz je zainstalować, a do tego natychmiastowo zakolejkować ściąganie łatek (zagadka: kto mi odpowie gdzie na xbonie znajdują się oddzielne foldery z save'ów z gier? - żeby ułatwić/utrudnić odpowiedź to ja nie wiem).
Tak. Ta konsola to największa padaka w historii branży. Już nie chodzi mi o rozdzielczości, grafiki, czy nawet nikłą ilość gier ekskluzywnych, ale system, na którym xbone stoi. To dramat i nie wiem co inżynierkowie m$ odpierd..., bo zarówno xbox, jak i x360 były bardzo dobrymi konsolami, z bardzo fajnymi systemami. No x360 może do momentu ostatniego dasha, który to "przyspieszył" uruchamianie konsoli do ok. 1 minuty.
Niestety, ale tutaj ciągle we znaki daje się idiotyczny zamysł konsoli, która miała być zawsze podpięta do www. Widocznie już tego nie poprawili, kiedy się wycofywali z tego durnego pomysłu i samo rozpoczęcie korzystania z xbone'a i pierwsze podłączenie, a kończąc na paczach gier to jedno, wielkie upierdliwe g.... Ja już kolejnej konsoli od m$ na pewno nie kupię, poza tym w kolejną "nową generację od m$" i tak już nie wierzę. Być może zmienię tylko model ze starego xbone'a na S, który obecnie chodzi po 800-900 zł. Scorpio mnie ani nie grzeje, ani nie kręci. Po co mi konsola, na której odpalę te same gry co na pierwszym modelu xbone'a? Po co mi konsola, na którą nie zapowiedzieli żadnych nowych ip? Po co mi wydatek rzędu 2k? Ktoś odpowie dla grafiki. To ja odpowiem tak: w d...z tym. Gram w 20 i 30 letnie gry, więc na grafikę dawno przestałem zwracać uwagę.