"Zachowanie obiektywizmu" w sprawie GG to nie jest rzecz do chwalenia. W pewnych sprawach po prostu trzeba mówić jak jest, a nie silić się na obiektywizm starając się zrównywać obie strony - do takich spraw należy np. II Wojna Światowa, Wielki Głód na Ukrainie, Katyń czy właśnie GamerGate.
Znowu robisz jakieś dziwne rzeczy z moją wypowiedzią - interpretujesz jakiś fragment na własny sposób i coś mi zarzucasz.
Dla mnie zachowywanie obiektywności w przypadku, gdzie niemalże wszyscy wokół piszą kłamliwe lub / i podporządkowane ideologii artykuły jest rzeczą pozytywną i wartą odnotowania. I na tym zakończę tę kwestię.
Lepiej idź i sprawdź czy cię w dziale Wii U nie ma. Prasa wystarczająco popisała się przy recenzjach DriveClub i wątpię, żeby jakikolwiek posiadacz PS4 poważnie traktował oceny kolejnych gier Sony.
Brawo Iras, zapewne niejeden fanboy Sony na tym forum będzie zachwycony twoją błyskotliwą uwagą.
Parity w ac: unity, downgrade grafiki w destiny na ps4, zmniejszenie rozdzielczosci w wiedminie czy fatalne oceny DC i Killzone to są urojenia?
Nie wiem jak te pierwsze trzy przypadki mają się do tego, co napisałem. Jeśli chodzi o "fatalne oceny" Driveclub i Killzone - 71 i 73 to nie są "fatalne oceny". Jeśli chodzi o Killzone, to szczerze powiedziawszy nie widzę nic dziwnego w takiej średniej ocen - poprawny fps jak dla mnie. Jeśli chodzi o Driveclub, to nie należy zapominać o tym, że gra miała sporo problemów przy premierze i jeszcze mniejszą zawartość niż obecnie. Pewnie gdyby gra wyszła obecnie, to dostałaby lepsze oceny.
W każdym razie, nie widzę żadnych powodów, żeby mówić o jakimś spisku. Często jest tak, że recenzenci niewystarczająco doceniają tytuły, którym to docenienie się należy - dla mnie takim przykładem będzie choćby The Wonderful 101.