BEKA Z PREMIEROWCÓW
Pamietam jak kupowałem slima z dyskiem 320 + muuuv na premiere wMM bylem chyba 5 minut po otwarciu przechodząc koło kasy widze cwaniaczków co mieli razem z 15 sztuk ,a ich było trzech ale spoko jak poszedłem na stanowisko z grami był już kierownik ,ktory dzwonil do kas ,i mówił ,że po pieć to napewno nie kupią
A miał nikt nie kupować
Cytat: wsciekly_blondyn w Listopada 19, 2013, 15:45:34 pmPamietam jak kupowałem slima z dyskiem 320 + muuuv na premiere wMM bylem chyba 5 minut po otwarciu przechodząc koło kasy widze cwaniaczków co mieli razem z 15 sztuk ,a ich było trzech ale spoko jak poszedłem na stanowisko z grami był już kierownik ,ktory dzwonil do kas ,i mówił ,że po pieć to napewno nie kupią No i jak mają hajs to niby czemu?
Cytat: tytacz w Listopada 19, 2013, 15:41:57 pmA miał nikt nie kupować Gdzie ja twierdziłem, że na pewno nie kupię na premierę? Nie ma zbytnio gierek, ale jeżeli 2 tysiące faktycznie będzie kosztować zestaw konsola + dwie gry, to za tę cenę chętnie wypróbuję nowej generacji już teraz.
NIE UNOŚ SIĘ kur** BO CI wje**e MINUSA I SIĘ SKOŃCZY
Dobra Panowie, info w 100 % pewne, byłem w MM, gazetek jeszcze nie ma, ale na stanowisku z grami była, oczywiscie dostać nie mogłem, ale pracownik otworzył przy mnie i pokazał.I tak, PS4 + KZ + ACIV za 1999 zł. Tylko taki zestaw był w gazetce, nie było z Fifą i innymi grami.A gry kosztowały po 249 zł.UP - Nie będzie dwóch padów, a jeden.
Cytat: MoldarDobra Panowie, info w 100 % pewne, byłem w MM, gazetek jeszcze nie ma, ale na stanowisku z grami była, oczywiscie dostać nie mogłem, ale pracownik otworzył przy mnie i pokazał.I tak, PS4 + KZ + ACIV za 1999 zł. Tylko taki zestaw był w gazetce, nie było z Fifą i innymi grami.A gry kosztowały po 249 zł.UP - Nie będzie dwóch padów, a jeden.
jeszcze preordery można składać za 100zł w MM
Cytat: wsciekly_blondyn w Listopada 19, 2013, 16:37:54 pmjeszcze preordery można składać za 100zł w MMKtóry dziś pewno gucio daje. Lepiej wejść na otwarcie i kupić.
Ktoś chce kupić ACIV: BF za 199 zł?
Szkoda, że premiera jest w piątek, ale może wezmę wolne.
Wlasnie wrocilem ze szczecinskiego media markt. I niestety przynajmniej tutaj nie wyglada to za rozowo. Facet oficjalnie nie mogl powiedziec ile ich bedzie, stwierdzil tylko ze strasznie malo i jesli mi zalezy na zakupie w dzien premiery to sugeruje byc 29 z samego rana tuz przed otwarciem sklepu. Nastepna dostawa kolo 14grudnia, wtedy sytuacja powinna wygladac troche lepiej.
Cytat: Legrad w Listopada 19, 2013, 19:43:36 pmWlasnie wrocilem ze szczecinskiego media markt. I niestety przynajmniej tutaj nie wyglada to za rozowo. Facet oficjalnie nie mogl powiedziec ile ich bedzie, stwierdzil tylko ze strasznie malo i jesli mi zalezy na zakupie w dzien premiery to sugeruje byc 29 z samego rana tuz przed otwarciem sklepu. Nastepna dostawa kolo 14grudnia, wtedy sytuacja powinna wygladac troche lepiej.To stoimy razem w kolejce? Ja jadę po konsole dla brata.
350 konsol na całą Polskę? Nie ma takiej możliwości. Sony to nie Nintendo, które ma wyje**ne na kraj nad Wisłą. Niech Tytacz napisze na fejsie Saturna i zamieści link do tych rewelacji