Bo mimo, że gierka jeśli chodzi o gameplay mnie nie interesuje zbytnio to chcę zobaczyć jak wygląda oprawa w deszczową noc spotęgowana oświetleniem miasta i samochodów.
Aby nacieszyć oczy Ryo
Cytat: Kyokushinman w Listopada 21, 2014, 09:52:43 amAby nacieszyć oczy Ryo No przy Twoich ustawieniach TV oraz kolorystyce i ferii barw w Second Son polecam również do zestawu to:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Bardziej next-genowego sandboxa od Unity w tej chwili raczej nie ma. Klatki co prawda spadają, ale w GTA to niektórym nie przeszkadza...
Przez 900p w Watch_Dogs do dzisiaj mam koszmary i budzę się w nocy z krzykiem [...] Ja nie gram w grafikę, ale oczekuję jednego - ostrego obrazu, bo oglądanie wyrzyganej papki wywołuje u mnie silny dyskomfort.
A cyo Kyo, jaskre masz ?
Cytat: Iras w Listopada 21, 2014, 10:07:21 amBardziej next-genowego sandboxa od Unity w tej chwili raczej nie ma. Klatki co prawda spadają, ale w GTA to niektórym nie przeszkadza...Behold true nextgen power with ultra 900p, 20fps, haunted city and experience LOD like never before.Cytat: Iras w Listopada 02, 2014, 15:48:35 pmPrzez 900p w Watch_Dogs do dzisiaj mam koszmary i budzę się w nocy z krzykiem [...] Ja nie gram w grafikę, ale oczekuję jednego - ostrego obrazu, bo oglądanie wyrzyganej papki wywołuje u mnie silny dyskomfort.
Powiem szczerze, że wziąłem bo mi najbardziej wygląd leżał
Jestem ciekaw windo czy będziesz przechodził przez te same symptomy co wszyscy tutaj z tą grą. Etap zaciekawienia, etap zawiedzenia (fabułą i dziurami), etap marudzenia że słabe-to-ale-i-tak-nie-moge-przestać-grać-bo-miodne.
Ogur RAK BRANŻY!
Kurde jest za 3 dychy sam się zastanawiam
Cytat: Mrocz w Listopada 21, 2014, 13:59:06 pmKurde jest za 3 dychy sam się zastanawiamNa PS4? Cyfrówka z PSN?
Dobry deal. Ja tam czekam na wypasioną limitkę Phantom Pain własnie z tym demkiem. No i wcześniej pewnie ogram od kolegi
Bez wallhacka i strzałek nad głowami przeciwników byłoby ciekawsze.
Jak nie kochać tej gierki
Ten tygrys to mi sie na pierwszy rzut oka z tym skojarzył