A więc zagrałem na szybko ze 3 meczyki w TD na początek, pierwsze wrażenie jest naprawdę spoko
, przede wszystkim cieszy to(przynajmniej mnie), że jest zajebiście płynnie, szybko i samo zabijanie sprawia przyjemność. Osoby które ogrywały multi z tej serii wcześniej szybko się odnajdą, reszta pójdzie na skillowego BF.
Skoki z tym szkieletem mi się zajebiście podobają
trochę się obawiałem o ten patent, ale skacze się przyjemnie i raczej nie będzie to przeszkadzać. Jak na razie, to wszyscy skaczą, łażą po jakichś sufitach, ale przez to dają się ubijać jak kaczki, bo są na widoku, tępe Janusze.
Ja sobie śmigam normalnie, czasem gdzieś skikne i jest cacy.
Ustawień klas, czyli te wszystkie dodatki do broni, perki, jakieś egzo bajery dla wojaka, jest tego masa, można zrobić sobie chłopka który będzie w 100% odzwierciedlał styl naszej gry. Ja zawsze grywam jako "cicha śmierć"
, więc nikt mnie nie widzi i nie słyszy.
Jak się skacze za pomocą egzo szkieletu, jesteś widoczny na radarze, oczywiście, jak to w CoDach można sobie na to jakiś perk, czy raczej umiejętność dla szkieletu wziąć, w perkach chyba tego nie ma i już nie będziemy widoczni, no ale coś za coś. Weźmiemy to, to nie weźmiemy czegoś innego. Opcji jest masa i nie kombinowałem z nimi, zresztą i tak wszystko zablokowane jest na wstępie, a nie chciało mi się bawić i sprawdzać tego w prywatnych meczach. Ciche chodzenie na przykład, dla mnie podstawowy perk w każdym CoDzie, teraz jest jako umiejętność dla egzo szkieletu i się kończy, nie ma biegania po mapie cichaczem i grania na słuch przez całą rundę w S&D. Wszystkie te umiejętności dla szkieletu zużywają baterię, można wydłużyć jej działanie perkiem, ale mimo wszystko nie trwa to długo. Co mi się nie spodobało to na wstępie chu
jowe obłożenie przycisków na padzie i nie można tego zmienić. Nie lubię na przykład strzelać i celować na R2 i L2, wolałbym R1 i L1, ale się nie da i ch
uj
Z wad to tylko to jak dla mnie, z połączeniem nie ma problemu, wszystko na razie spoko śmiga, to nie BF gdzie się pie
rdoli wszystko rok po premierze. Zobaczymy jak z czasem to będzie wyglądać. Wiadomo jak to w CoDach, zagra się kilkanaście meczy i pewnie wyjdą różne irytujące rzeczy, na razie nic mi się w oczy nie rzuciło, ale też mało co grałem. O grafice nie piszę, bo się nie znam, po za tym ch
uj mnie grafika obchodzi, jest płynnie i przejrzyście co najważniejsze, w multi nie ma czasu na oglądanie i podziwianie grafiki, poza tym to jest tylko CoD, w których jak wiemy grafika nigdy nie rzucała na kolana i tutaj jest podobnie. Co nie znaczy że Iras nie powinien uderzyć, wręcz przeciwnie, w końcu jest 1080/60fps.