0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mogę ci metrykę urodzenia pokazać.Poza tym spier**laj, bo po pierwsze to po ojcu, a po drugie to dredy też zrobiły swoje.
Chyba widzialem Bin Laddena...
Cytat: CancerPL w Stycznia 13, 2010, 11:36:01 amChyba widzialem Bin Laddena...Dawaj foto Cancer a nie
Kresq + za uszy (jak to brzmi ), ile Cię to kosztowało jeśli można wiedzieć ?
jestem gitem po prostu
Zmieniasz się jak kameleon.Poza tym forum jest naprawdę użyteczne... Nie sądziłem, że wróciłem nawalony o 5 do domu -,-
Czas jest o godzinę do przodu na forum.
emosremo
Wyglądasz na nieszczęśliwego, nie ma już kto Ci kupować piw i wozić dupy ?
kun wygladasz troche jak kazik
Mi raczej przypomina pana nazwiskiem Michael Douglas z jakiegos filmu...tylko jakiego...???
Cytat: CancerPL w Stycznia 17, 2010, 01:59:33 amMi raczej przypomina pana nazwiskiem Michael Douglas z jakiegos filmu...tylko jakiego...???Zapewne to:http://www.filmweb.pl/f11398/Upadek,1993Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
bulldog-sruldog
Cytat: Mikes w Stycznia 16, 2010, 23:32:57 pmemosremoAle pyzowaty ryj ! FUUUUUUU W dodatku prawe oko niżej od lewego WTF !?
Cytat: Kresq w Stycznia 15, 2010, 13:38:15 pmZmieniasz się jak kameleon.Poza tym forum jest naprawdę użyteczne... Nie sądziłem, że wróciłem nawalony o 5 do domu -,-Wróciłeś o czwartej. Czas jest o godzinę do przodu na forum.