0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: svonston w Listopada 11, 2012, 18:07:35 pmLupi tez przetal, jak jego duperka sie przywitala. Dobrze, ze moja wie o forumku, ale nie interesuje sie gierkami i sie nei rejestruje. Ej, ja pisałem w tym samym czasie co ona często z dwóch kompów. :-/
Lupi tez przetal, jak jego duperka sie przywitala. Dobrze, ze moja wie o forumku, ale nie interesuje sie gierkami i sie nei rejestruje.
Wojteq ma sobowtóra....
Olkusz?
Marins wygladasz jak bandyta ze tusk Cie jeszcze za kibolstwo nie zamkną Wróbel to nie oscyp maszeruje obok auta?
Cytat: CancerPL w Grudnia 27, 2012, 13:27:36 pmMarins wygladasz jak bandyta ze tusk Cie jeszcze za kibolstwo nie zamkną Wróbel to nie oscyp maszeruje obok auta?
Fotos z wakcji znalazłem. Najebka - level12
To temat poka mordę, a nie poka dupę.
Cytat: el becetol w Stycznia 09, 2013, 00:54:38 amTo temat poka mordę, a nie poka dupę.
Cytat: wojteq w Stycznia 09, 2013, 00:17:01 amFotos z wakcji znalazłem. Najebka - level12FAJNA DUPA.
Swoja droga dopiero teraz zwrocilem uwage, ze albo oscyp ma cos wcisniete w dupsko, albo nosi stringi.
Cytat: svonston w Stycznia 09, 2013, 18:11:57 pmSwoja droga dopiero teraz zwrocilem uwage, ze albo oscyp ma cos wcisniete w dupsko, albo nosi stringi.Slipki mu się zrolowały i weszły do rowa. No albo stringi.